Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kody pocztowe wyszukiwacz
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy szablonów
postcoder
od kilku dni staram sie stworzyc serwis dla mieszkancow mieszkajacych za granicami kraju adokladnie w uk, chcialem dodac do strony mozliwosc wyszukiwania marketow takich jak tesco czy asda, jak narazie jestem laikiem w tworzeniu strony i dodalem opcje odniesienia bezposrednio do stron marketow gdzie oni posiadaja ich wlasne wyszukiwarki kodow pocztowych (post code finder)

prosze o pomoc jak stworzyc wyszukiwarke ktora umozliwi wpisanie postcodu (kodu pocztowego) i odnalezienie najblizej znajdujacego sie marketu. Powid dlaczego chce to zrobic jest prosy wielu polakow jak widzi ze jest odeslanych do strony angielskojezycznej rezygnuje z serwisu a ja chce zatrzymac wszystkich na mojej stronie. Z gory bardzo dziekuje za okazana pomoc.
koderrr
zaczalbym od wglebienia sie choc odrobine jak ten system dziala
chociazby wikipedia

potem wartosc wklepana przez usera porownujesz z baza i mozesz okreslic zakres w jakiej odleglosci od kodu maja wyskakiwac markety
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.