<body> <div class="allps"> <form action="rejestracja.php" method="POST" name="rej_kl"> <div class="topps"> <h2>REJESTRACJA</h2> </div> <div class="form"> <table> <tr><td class="inpt"><input type="text" size="30" name="n_imie" id="i_imie"></td><td>Imie</td></tr> <tr><td class="inpt"><input type="text" size="30" name="n_nazwisko" id="i_nazwisko"></td><td>Nazwisko</td></tr> <tr><td class="inpt"><input type="text" size="30" name="n_firma" id="i_firma"></td><td>Firma</td></tr> <tr><td class="inpt"><input type="text" size="30" name="n_miejscowosc" id="i_miejscowosc"></td><td>Miejscowość</td></tr> <tr><td class="inpt"><input type="text" size="24" name="n_ulica" id="i_ulica"><input tpe="text" size="1" name="n_nrdomu" id="i_nrdomu"></td><td>Ulica, Nr domu</td></tr> <tr><td class="inpt"><input type="text" size="5" name="n_kodp" id="i_kodp"></td><td>Kod pocztowy</td></tr> <tr><td class="inpt"><input type="text" size="30" name="n_woj" id="i_woj"></td><td>Województwo</td></tr> <tr><td class="inpt"><input type="text" size="30" name="n_telefon" id="i_telefon"></td><td>Telefon</td></tr> <tr><td class="inpt"><input type="text" size="30" name="n_email" id="i_email"></td><td>Email</td></tr> </table> </div> <div class="bottomps"> <input type="image" value="REJESTRUJ" src="gfx/logbttR.png"> </div> </form> </div> </body>
oraz
<?php $imie = $_POST("n_imie"); $nazwisko = $_POST("n_nazwisko"); $firma = $_POST("n_firma"); $miejscowosc = $_POST("n_miejscowosc"); $ulica = $_POST("n_ulica"); $nrdomu = $_POST("n_nrdomu"); $kodp = $_POST("n_kodp"); $woj = $_POST("n_woj"); $telefon = $_POST("n_elefon"); $email = $_POST("n_email"); $logink="$imie.$nazwisko"; $typk="klient"; $rej=mysql_query("INSERT INTO klient (login, haslo, typk, imie, nazwisko, firma, miejscowosc, ulica, nr_domu, kodp, woj, telefon, email) VALUES ('".$logink."', '".$haslok."', '".$typk."', '".$imie."', '".$nazwisko."', '".$firma."', '".$miejscowosc."', '".$ulica."', '".$nrdomu."', '".$kodp."', '".$woj."', '".$telefon."', '".$email."');"); ?>
i wyskakuje mi taki błąd:
Fatal error: Function name must be a string in D:\Programy\wamp2\www\moj_bank\rejestracja.php on line 3
Ale przecież ja nie zrobiłem nigdzie żadnej funkcji... więc o co chodzi? bardzo prosze o pomoc, lub ewentualne naprowadzenie na rozwiązanie.