Sytuacja wygląda następująco. Jestem w trakcie tworzenia prostego sklepu internetowego w oparciu o PHP i Mysql.
Na obecną chwilę mam coś takiego:
index.php który wygląda tak
<?php require('naglowek.php'); require('menu.php'); require('tresc.php'); require('stopka.php'); ?>
naglowek.php /kodowanie strony i to co zazwyczaj znajduje się w na początku strony

stopka.php
menu.php
tresc.php / tutaj łączę się z bazą danych i wyświetlam dane z Mysql
Moja tabela :
idgra
nazwa
Obraz /tu trzymam linki do plików graficznych w katalogu
producent
platforma
kategoria
cena
data_dodania
wymagania
opis
short_opis
Po wprowadzeniu kilku rekordów przyszedł czas aby stworzyć podstronę dla każdej gry. I tu pojawia się moje pierwsze pytanie. Jaki będzie najlepszy(najłatwiejszy) sposób by to zrobić ?
Czy może istnieje jakiś sposób by nie tworzyć kolejnych stron php dla każdej gry np. wiedzmin.php gta.php tylko np. przeładowywać stronę? Nadmieniam, że w bazie będzie około 50 gier żeby tylko pokazać że sklep działa

Obecnie nie mam koszyka i nie wiem jeszcze jak się mam do niego zabrać. Z tym drugim również będę potrzebował pomocy.
Więc macie jakieś sugestie ?
Orientuje się ktoś ile kosztuje zrobienie takiego projektu? (gdybym sam nie dał rady )

Jeśli coś nie jest jasne to pisać. Postaram się bardziej przybliżyć sytuację. Strona jest obecnie na serwerze lokalnym ale jak będzie potrzeba to wrzucę na jakiś darmowy serwer.
pozdrawiam