Chcę przenieść stronkę schoolplusnet.org z jednego serwa na inny... stronka zbudowana (nie przeze mnie) na smarty...
na początek skopiowałem całą stronkę na żywca do mnie na kompa... i przy odpalaniu na localhoscie, wywala mi nastepujacy blad:
Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in D:\Program Files\Wamp\www\Phoenix\schoolplusnet.org\include\template.inc.php on line 40
Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in D:\Program Files\Wamp\www\Phoenix\schoolplusnet.org\include\template.inc.php on line 40
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in D:\Program Files\Wamp\www\Phoenix\schoolplusnet.org\include\template.inc.php on line 42
-- Currently none --
Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in D:\Program Files\Wamp\www\Phoenix\schoolplusnet.org\include\template.inc.php on line 46
i tak caly czas tylko numer linii sie zmienia (kazde odwolanie do mysql)...
ale sql jest na zupelnie innym serwie i jestem zdziwiony, ze chce sie laczyc z localhost, bo w ustawieniach jest wyrazne serwer zewnetrzny u jeszcze innego providera...
ze wzglednu na to, ze nie znam sie na smarty... podejrzewam, ze moze cos z tym jest... moze sprawdza, ze host strony nie taki, wiec nie laczy sie z baza w ramach zabezpieczen... nie wiem... jakies pomysly co moze byc problemem...
pozdrawiam,
k.