Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Symfony] O co abla w tym Symfony
Forum PHP.pl > Forum > PHP > Frameworki
mkdes
Czy ktoś mądrzejszy mógłby mi podać linki z dziedziny Symfony?
Ale takie, żeby lamer zakumał o co abla (czyli ja). Łopatologicznie najlepiej.
To czarna magia dla mnie kompletnie.
pain3hp
umiesz programować obiektowo?
thek
Zanim zaczniesz się łapać za Symfony, radzę dobrze się podszkolić z obiektówki. A co do linków to jeśli nie potrafisz angielskiego zbytnio to i jakiekolwiek sensowne linki odpadają. Masz niezbędne linki jako przypięty temat. Dorzuć jeszcze szczyptę google, kilka książek i dopiero zacznij grzebać. Unikniesz wielu frustracji na starcie. Zacznij od podanego przeze mnie i poszerzaj sam wiedzę. Tematu nie zamykam, bo a nuż się jakaś duszyczka zlituje i wspomoże linkiem winksmiley.jpg Jak dla mnie jednak programowanie to także umiejętność samodzielnego myślenia i umiejętność wyszukiwania informacji. Dlatego te dwa skille podnieś na wyższy poziom.
yaotzin
Cytat(thek @ 30.12.2010, 21:21:27 ) *
Zanim zaczniesz się łapać za Symfony, radzę dobrze się podszkolić z obiektówki. A co do linków to jeśli nie potrafisz angielskiego zbytnio to i jakiekolwiek sensowne linki odpadają. Masz niezbędne linki jako przypięty temat. Dorzuć jeszcze szczyptę google, kilka książek i dopiero zacznij grzebać. Unikniesz wielu frustracji na starcie. Zacznij od podanego przeze mnie i poszerzaj sam wiedzę. Tematu nie zamykam, bo a nuż się jakaś duszyczka zlituje i wspomoże linkiem winksmiley.jpg Jak dla mnie jednak programowanie to także umiejętność samodzielnego myślenia i umiejętność wyszukiwania informacji. Dlatego te dwa skille podnieś na wyższy poziom.

Jak nie mówi dobrze po polsku to i angielskiego też pewnie nie za bardzo.

Ja doradzam - najpierw język polski, potem angielski, a potem programować.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.