Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Szukam]Grafiki przyciskow
Forum PHP.pl > Forum > PHP
slawekjocker
Szukam grafiki przyciskow do mojej strony (wczoraj zaczalem robic wiec jest kitowa narazie) strona to: Strona usunięta czy mogłby ktoś znalesc i mi udostepnic grafike przyciskow pasujacych do tej strony.

EDIT: Moderator dla dobra użytkownika i w poczuciu obawy o oczy oglądających usunął link. Chłopie... pliki install.php się używa i usuwa, a nie zostawia walające na serwerze, bez uprzedniej instalacji skryptów, bo sie ma inaczej Sajgon! Podam kody kolorów:
tło - #023AFF
linki - #FFFF00
tekst nagłówków - #FF0000
tekst normalny - #000000
Wrzućcie to jako bloczki to zrozumiecie, czemu mnie i innych oczy bolą oraz są wspomnienia z Atari wink.gif

thek
A po co przyciski do czegoś co tak bije po oczach. Dobór kolorów po prostu zabija. Co do ikonek i guzików to zacznij od iconfinder.net i podobnych.

EDIT: Chłopaki mają rację. Taka kolorystyka po prostu odrzuca. Oczy zaczęły mnie boleć po kilku sekundach samego oglądania, a co dopiero gdybym musiał czytać tekst na tej stronie. Tragedia i tyle. Masz tu coś na początek, bo aż się niedobrze robi wchodząc na stronę... http://www.colorsontheweb.com/ i przede wszystkim poczytaj teorię, albo od razu uderzaj na Color wizard i pobaw się tam to zrozumiesz może
IceManSpy
Do tej kolorystyki nic nie pasuje smile.gif NO... chociaż żółte by był dość widoczne biggrin.gif
cibeek
czulem sie jakbym wlaczyl atari jak kliknalem w link tongue.gif
slawekjocker
To jak jestes taki dobry to moze udostepnie ci pliki strony i zobaczymy
mat-bi
Nie obruszaj sie, taka prawda. I obecnie używa się CSS, nie style od razu przy elemencie wink.gif

Rzeczywiście, do tego koloru to tak hmmm... nic nie pasuje. Zmień kolorystykę, pomieszaj jakieś kontrastujące kolory, pobaw się tym.

phpBB modified by Przemo - życzę powodzenia ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.