Witam, zauważyłem, że główny bootstrap.php aplikacji jest uruchamiany dwa razy. Spotkał się ktoś z tym? Jaka może być przyczyna? Nie mogę zdebugować, bo lokalnie działa mi ok, tylko na serwerze jest takie zdublowanie.
Problem rozwiązany, dzięki.
KrzysiekWildfire
7.10.2011, 10:02:53
Też miałem taką sytuację - możliwe, że masz jakieś wywołanie ajax'owe które pobiera informacje i to właśnie ono dubluje wywoływanie bootstrapu.
Janusz1200
9.10.2011, 14:44:01
Dzięki, ale to nie to było. U mnie z Zendem jest tak (pewnie mam złą konfigurację ), że jak brakuje jakiegoś pliczku, to aplikacja uruchamia się jeszcze raz. Tak było z favicon, a tym razem nie miałem na serwerze jakiejś grafiki pod button, na stronie mało widoczne, do debugowania trudne, do logów serwera na tym providerze nie mam dostępu (było by w nich not found), lokalnie wszystko działa ok, i tak się człowiek kręci.
drPayton
9.10.2011, 14:46:51
Zapewne masz standardowy (ze strony manuala) htaccess. Zbudowany jest on tak, że każde odwołanie do zasobu, który nie istnieje (np podany przez Ciebie favicon) kierowane jest na index.php.
Stąd problem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.