$Nick = $_POST['Nick']; $Email = $_POST['Email']; $Header = "From: noreply@stateandreas.pl <moj@mail.pl>".PHP_EOL; $Header .= "MIME-Version: 1.0".PHP_EOL; $Header .= "Content-type: text/html; charset=utf-8".PHP_EOL; $Wiadomosc = " <body link=\"#fff\" vlink=\"#fff\" alink=\"#fff\"> <div style=\"background-image: url('http://evilpro.pl/stateandreas/images/Email.png'); background-repeat: no-repeat; height: 600px; width: 500px;color: #FFF; text-shadow: 1px 1px 2px #000; margin-left: auto; margin-right: auto; padding-top: 150px; text-align: center;font-family: \"Arial\";font-weight: bold;\"> Witaj ".$Nick."!<br /> Otrzymałeś tą wiadomość, ponieważ zarejestrowałeś się z tym adresem e-mail<br /> w serwisie State Andreas! <br /> Aby aktywować konto wystarczy, że <br />klikniesz na link poniżej! <br /><br />Twój link aktywacyjny: <br /><br /><a href=\"http://evilpro.pl/stateandreas/index.php?aktywacja=".$Aktywacja."\" style=\"background-color: #000;padding: 10px;border: 1px solid #FFF;\">LINK DO AKTYWACJI KONTA</a> <br /><br /><br /> <table style=\"color: #FFF;margin-left: auto;margin-right: auto;\" width=\"50%\"> <tr><td>Twój nick:</td> <td>".$Nick."</td> <tr><td>Twoje hasło:</td> <td>".$_POST['Haslo2']."</td> </table> <br /><br /><br /><br /><br /><div style=\"font-size: 12px;\">Życzymy miłej gry <br />w naszym serwisie!<br />State Andreas.</div> </div> </body> "; mysql_query("INSERT INTO `Uzytkownicy` (`ID`, `Nick`, `Email`, `Haslo`, `Potwierdzono`, `Kod`) VALUES ('NULL', '".$Nick."', '".$Email."', '".$Haslo."', 0, '".$Aktywacja."')"); echo '<div class="Wiadomosc_Reg">Na Twój E-mail została wysłana wiadomość z <br /> kodem potwierdzającym Twoją rejestrację. <br /> Otwórz ją i kliknij w link, aby aktywować konto.</div>'; } ?>
Email się wysyła, jednak pomija kilka styli dodanych do div'ów.. pomijane style to: background-image i font-weight. Nie mam pojęcia dlaczego są one pomijane, gdy wrzucałem background-image, używałem około trzech innych linków aby to sprawdzić. Robi się to jakoś inaczej czy coś? Co tworzy problem? Z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam, Evil.