Witam, mój problem dotyczy BARDZO dziwnego zjawiska z którym napotkałem się w ten weekend. Nie mogę tego rozgryźć gdzie jest błąd dlatego też napisałem ten temat i proszę Was o pomoc.

fragment kodu PHP nad którym pracuję:
(Jest to funkcja z fragmentu klasy rozszerzenia/pluginu do wordpress dostępnego tutaj: Klik)

KOD - ZOBACZ

Problem dotyczy kodu znajdującego się w liniach 31-44

To co próbuje tam osiągnąć to ogarnięcie znacznikiem <a> bloku <div class="tweets-header">
Robię to po to ponieważ chcę osiągnąć efekt aby cały ten div był klikalnym linkiem.

Wszystko ładnie lecz nie wychodzi.... Podejrzałem kod który generuje przeglądarka a tam coś takiego:
ZOBACZ

Dlaczego ten znacznik: <a href="abc.pl"></a> jest powielony 3x i nie pozamykany tak jak należy ?
Bardzo prosił bym o jakiekolwiek podpowiedzi lub rozwiązania co może być tego powodem. Dziękuję!

PS: tutaj jeszcze na wszelki wypadek kod całej tej klasy ZOBACZ

- Kamil

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ok, rozwiązałem ten problem. Okazało się że nie miało to nic związanego z tym konkretnym kodem php. Po prostu chcąc ogarnąć jakiegokolwiek DIV'a znacznikiem <a> nie może mieć on później już w środku (swojej zawartości) żadnych innych znaczników <a> !

ŹLE:
<a href="www.strona.pl">
<div class="kamil">
<a href="www.fcesrfv.pl">wda</a></div>
<span>dwadwda<span>
</a>

DOBRZE:
<a href="www.strona.pl">
<div class="kamil">wda</div>
<span>dwadwda<span>
</a>

Taka mała lekcja HTML...