Mam pewien problem z zadaniem. Chodzi o to, aby po wciśnięciu przycisku "Zajęty" lub "Wolny" wiersz tabelki odpowiednio przyjął kolor czerwony lub zielony, oraz aby wyświetliła się aktualna godzina. Ma to być zrobione tak, aby każdy kto wejdzie na link widział, czy linia jest zajęta, czy wolna oraz godzinę, która się tam wcześniej wyświetliła podczas naciśnięcia jednego z przycisków. Strona ma się automatycznie odświeżać co 20 sekund.
Mój problem polega na tym, że nie wiem jak zrobić to, aby każdy użytkownik widział czy linia jest zajęta czy wolna po wejściu na stronę

Pomyślałem, że będę wrzucał sobię godzinę do pliku i ją odczytywał. Niby wszystko ok. godzina się ładnie zapisuje, ale nadal gdy wejdę z innego komputera na stronę to nie widać, że było tam cokolwiek naciskane

Podrzucam kodzik:
<!doctype html> <html> <head> <meta charset="UTF-8"> <title>TYTUŁ</title> <meta http-equiv="refresh" content="10" /> </head> <body> <?php { $tablica = $dataa; } ?> <br/><br/> <table> <?php $kolor=""; if ($_POST['submit'] == 'Zajęty') { $kolor="red"; } if ($_POST['submit'] == 'Wolny') { $kolor="green"; } ?> <td>04-01. Siedlce - </td> <td> <form method="post" action=""> <input type="submit" name="submit" value='Zajęty' > <?php echo " <input type ='hidden' name='godzina' value='".$tablica."' >"; $noweDane = $_POST['godzina'] ; </input></form></td> <td> <form method="post" action=""> <input type="submit" name="submit" value='Wolny' > <?php echo " <input type ='hidden' name='godzina1' value='".$tablica."' >"; $noweDane = $_POST['godzina1'] ; </input></form></td> </tr> </table>