mam banalny problem, ale niestety tablice zawsze sprawiały mi wiele problemów i teraz też spowodowały zacięcie :/
Chodzi o to, że wyciągam sobie z bazy dane i pakuję je do takiej tablicy:
( ( ( [0] => stdClass Object ( [addonId] => 251 [addonName] => Czy chciałbyś dokupić kolację? [addonPricing] => 4 ) ) ( [0] => stdClass Object ( [id] => 473 [elementName] => Test [elementPrice] => 50 [elementPriceBefore] => 50 ) [1] => stdClass Object ( [id] => 474 [elementName] => Test lewy [elementPrice] => 50 [elementPriceBefore] => ) [2] => stdClass Object ( [id] => 475 [elementName] => Test dwa [elementPrice] => 40 [elementPriceBefore] => ) ) ) ( ( [0] => stdClass Object ( [addonId] => 252 [addonName] => Czy chciałbyś dokupić obiadokolację? [addonPricing] => 0 ) ) ( [0] => stdClass Object ( [id] => 476 [elementName] => Tak, codziennie [elementPrice] => 100 [elementPriceBefore] => ) ) ) )
Jak w cywilizowany sposób mogę dostać się do jej poszczególnych elementów? Muszę najpierw wyciągnąć z niej tytuł który jest zawarty w podtablicy(?) main, a następnie pod spodem wyświetlić elementy z podtablicy(?) details...