Pracuje/bawie się z integracja e-nadawcy API, myślałem ze będzie fajnie piękna dokumentacja a tutaj już na samym początku mnie zagięto

mianowicie nie mam pojęcia gdzie podać hasło/user ... proszę o pomoc
Tak pisze w dokumentacji:
Przykładowa zawartość w załączeniu: W liniach 1972,1973 dodajemy nazwę użytkownika i hasło (bez nawiasów klamrowych) $options["login"] = "{username}"; $options["password"] = "{password}";
śmieszne jest dla mnie podawanie nr linij ale ok niech im będzie.
fragmen gdzie powinno być hasło tylko już wszystkie miejscówki wypróbowałem nawet te co nie maja sensu i nic

1968: 'cancelReklamacjaResponse' => 'cancelReklamacjaResponse', 1969: 'zalacznikDoReklamacjiType' => 'zalacznikDoReklamacjiType', 1970: 'addZalacznikDoReklamacji' => 'addZalacznikDoReklamacji', 1971: 'addZalacznikDoReklamacjiResponse' => 'addZalacznikDoReklamacjiResponse', 1972: $options["login"] = "cos@o2.pl"; //<-- w tych linkach co napisali... niespodziewanie error 500 $options["password"] = "coscos4321"; ); $options["login"] = "cos@o2.pl"; $options["password"] = "coscos4321"; //<- za ); tak samo niespodziewane error 500 1973: 1975: foreach(self::$classmap as $key => $value) { 1977: $options['classmap'][$key] = $value; $options["login"] = "cos@o2.pl"; $options["password"] = "coscos4321"; ///<- tez nie przechodzi testu dalej 1978: } $options["login"] = "cos@o2.pl"; $options["password"] = "coscos4321"; // <- tez nie przechodzi dalej testu 1979: } $options["login"] = "cos@o2.pl"; $options["password"] = "coscos4321"; // <- tez nie przechodzi dalej testu 1980: parent::__construct($wsdl, $options); 1981: }
Już nie mam pomysłu co robię źle

<?php include "ElektronicznyNadawca.php"; class client { // ------------------------------------------------------------------------- protected $guid = null; // ------------------------------------------------------------------------- public function makeTests() { $this->testDodaniaPrzesylki(); $this->testDodaniaPrzesylkiBiznesowej(); $this->testPobraniaNalepki(); } // ------------------------------------------------------------------------- protected function testDodaniaPrzesylkiBiznesowej() { $this->hr(); $E = new ElektronicznyNadawca(); $P = new przesylkaBiznesowaType(); $A = new adresType(); $tmp = new addShipment(); $A->nazwa = "Jan"; $A->nazwa2 = "Nowak"; $A->ulica = "Śliska"; $A->numerDomu = "1"; $A->numerLokalu = "2"; $A->miejscowosc = "Warszawa"; $A->kodPocztowy = "00002"; $P->adres = $A; $P->gabaryt = gabarytBiznesowaType::XS; $P->pobranie = new pobranieType(); $P->pobranie->kwotaPobrania = "12345"; //kwota w groszach 123.45 PLN $P->pobranie->nrb = "12345678901234567890123456"; // nrb $P->pobranie->sposobPobrania = sposobPobraniaType::RACHUNEK_BANKOWY; $P->pobranie->tytulem = "FV 123"; $P->masa = 1230;// masa w gramach $P->wartosc = 52345;// wartość w groszach 523.45 PLN $P->ostroznie = true; $this->guid = getGuid(); $P->guid = $this->guid; $tmp->przesylki[] = $P; } // ------------------------------------------------------------------------- protected function testDodaniaPrzesylki() { $this->hr(); $E = new ElektronicznyNadawca(); $P = new paczkaPocztowaType(); $A = new adresType(); $tmp = new addShipment(); $A->nazwa = "Jan"; $A->nazwa2 = "Nowak"; $A->ulica = "Śliska"; $A->numerDomu = "1"; $A->numerLokalu = "2"; $A->miejscowosc = "Warszawa"; $A->kodPocztowy = "00002"; $P->adres = $A; $P->iloscPotwierdzenOdbioru = 1; $P->kategoria = kategoriaType::EKONOMICZNA; $P->gabaryt = gabarytType::GABARYT_A; $P->masa = 1230;// masa w gramach $this->guid = getGuid(); $P->guid = $this->guid; $tmp->przesylki[] = $P; } // ------------------------------------------------------------------------- protected function testPobraniaNalepki() { $E = new ElektronicznyNadawca(); $parameters= new getAddresLabelByGuid(); $retval = $E->getAddresLabelByGuid($parameters); { } foreach ($retval->content as $c) /* @var $c addressLabelContent */ { } } // ------------------------------------------------------------------------- protected function hr() { } // ------------------------------------------------------------------------- } // ----------------------------------------------------------------------------- function getGuid() { return $retval; } // ----------------------------------------------------------------------------- $c = new client(); $c->makeTests(); ?>
Wszystkie testy kończą się na:
"----- START TEST ------
test paczkaPocztowaType
----- PO NEW Elektroniczny ------
----- PO NEW ------
----- PO NEW SHIPMENT------
----- PO A ------
----- PO P ------"
nie jestem pewny na 1000% ze to przez błąd logowania ale tak mi się wydaje, proszę o jakaś podpowiedź