Jestem w trakcie tworzenia pewnego formularza i zawiesilem sie w pewnym momencie i nie wiem co dalej robic....
Formularz ma dzialac na nastepujacej zasadzie:
1) Mamy liste rozwijana, dwa pola text i jeden submit.
2) Wybieramy wartosc z listy rozwjanej i wpisujemy dane do pol tekstowych.
3) Wciskamy przycisk submit i w tym momencie sie zawieszam bo nie moge dojsc jak zrobic, zeby po wcisnieciu przycisku submit:
- zapisaly sie wartosci wprowadzone do formularza
- zostaly one wyswietlone
- wyswietlil sie nowy formularz, do ktorego ponownie mozna by wprowadzic nowe dane. Ale tak aby po kolejnym wyborze danych z formularza poprzednie wyswietlaly sie ponad nim....
Wiem ze troche zakrecilem, ale mam nadzieje ze zrozumienie o co mi chodzi....
Ponizej podaje kod do ktorego doszedlem...
<?php } else { echo "<form action='' method='post'> <select name='wybor'> <option>pon.-piat.</option> <option>weekend</option> <option>pon.</option> <option>wt.</option> <option>śr.</option> <option>czw.</option> <option>piat.</option> <option>sob.</option> <option>niedz.</option> </select> <font class='edytuj'>od </font> <input size='1' maxlength='2' type='text' name=od> <font class='edytuj'>do </font> <input size='1' maxlength='2' type='text' name=do> <input type=submit value='Dalej' name='dalej'> </form>"; } ?>
Jak Wy rozwiazalibyscie ten problem?
Zastanawiam sie czy rozwiazala by problem ktoras petla czy moze trzba zastosowac jakas inna metode...