Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sposób na głosowanie...
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Martita117
Witam serdecznie

Mam pytanie zrobiłem topilstę do głosowania: www.toplista.webdj.pl, puki co nie aktywna tongue.gif, i mam pytanie bo ciagle jezeli bym chciał oddać głos to muszę zamknąć okno i spowrotem otworzyc i oddać głos, chciałbym zrobic tak aby zarazem oddać np: 100 głosów, jestem adminem wiec chciałbym sie dowiedziecczy istnieje lub skad i jak mozna zdobyc owy skrypt ?

Pozdrawiam serdecznie, czekam z niecierpliwoscia na odp, lub email:
biuro@webdj.pl lub gg: 6429321
smile.gif serdecznie pozdrawiam

ps: (jezeli pomoga mi panstwo moge zaoferowac reklame w portalu webdj.pl ktory powstanie niebawem, radiu, dac serwery itp...) Pozdrawiam
Lisek54
hmmm, jeżeli chcesz się zabespieczyć smile.gif Stwórz system logów (mysql, txt?) który zapisywać będzie dany ip. Następnie jeżeli ten ip jest już w bazie odsyłasz do innej strony. Ustawiasz czyszczenie bazy co 24h.

Jeżeli chodzi o skrypt to skrypty powłoki (linux) albo dos. Jeżeli lubisz C też chyba da rade smile.gif
thornag
Witam. Trafilem na temat przez przypadek. Otoz w mojej sondzie problem mam taki ze musialem zablokowac dostep permamentnie (po zaglosowaniu oczywiscie). Stad i pytanie jak ustawic czyszczenie tabeli co 24h ?
Lisek54
Jeżeli chodzi o bazę danych to nic nie mówię bo źle powiem winksmiley.jpg

Dla txt, najlepiej aby czyścił to administrator (np. panel administracyjny) dla bezpieczeństwa(?). A robisz to za pomocą otwarcia pliku z w+ (czyści zawartość). smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.