Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dodawnie argumentów do metody ?
Forum PHP.pl > Forum > PHP > Object-oriented programming
dzesi
Witam a więc mam dość nietypowy a zarazem poważny problem .Chodzi mi o to ze duża liczba osób [profesorowie, koledzy programiści itd] zwraca mi uwagę ze dobrze znam i umiem sie posługiwać oop , tylko moim czarnym kotem są argumenty metod , tzn nie wiem w jakiej chwili i kiedy mam zdeklarować jakaś zmienną jako argument metody
i dlaczego mam tak postępować .Po prostu nie mogę tego zał pac moi profesorowie mówią ze to kwestia czasu [wyczucia] i ze dużo osób ma z tym problem .Dobrze może ma racje czas ale pisze już w php i javie obiektowo może z 7 miesięcy, myślę ze to nie mało ani nie dużo ale umiem sie posługiwać oop w miarę dobrze , nie mogę powiedzieć ze perfekcyjnie bo do tego trzeba doświadczenia i to kilku letniego .Może wy wiecie dlaczego tak sie dzieje ?,macie jakieś sugestie ?.Mam nadzieje ze ktoś mi opisze ten problem w miarę dobrze , mogą też być przykłady .I proszę nie odsyłać do innycg stron bo wszystkie które były możliwe już przeczytałem dry.gif wstydnis.gif
Sedziwoj
Fajnie, że opisałeś swoje osobiste sprawy, ale może lepiej jakbyś opisał problem?
Czyli podaj przykład tego czego nie rozumiesz, bo ja nie rozumiem Twojego pytania (tzn. nie jestem pewien czy dobrze rozumiem).
marcio
chodzi mu chyba o to ze nie wie kiedy ma dac jakies argumenty do funkcji jesli o to chodzi to ja tez zabardzo nie wiem smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.