Ostatnio mam taki warning:
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at c:\usr\krasnal\www\praca\index2.php:1) in c:\usr\krasnal\www\praca\index2.php on line 2
Początego plik index2.php
<?php } ... ?>
Oraz plik z logowaniem index.php
<?php function checkPass($user, $pass) { // wczytanie pliku z loginem, hasłem, nazwą bazy danych, oraz prefixem require ('./function/config'); if(!$link || !$flag){ //echo("Problem z połączeniem z bazą danych."); return false; } $query = "SELECT haslo, prawa FROM admini WHERE nick = '".$user."'"; //echo("Problem z bazą danych. Odrzucone zapytanie."); return false; } return false; } if($row[0] != sha1($pass)){ return false; } else{ return true; } } } && checkPass($_POST["nazwa"], $_POST["haslo"])){ $_SESSION['zalogowany'] = true; $_SESSION['imie'] = $_POST["nazwa"]; // wczytanie pliku z loginem, hasłem, nazwą bazy danych, oraz prefixem require ('./function/config'); // polaczenie z baz danych // zapytanie - pobranie praw uzytkownika $query = "SELECT prawa FROM admini WHERE nick = '".$_POST["nazwa"]."'"; } // wczytanie górnej cześci panela CMS - w tym menu require ('./css/header.tpl'); ?> ...