Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: formularz kontakt. z załącznikiem - obsługa
Forum PHP.pl > Forum > PHP
graffka
Witam

Jest to pierwszy mój post - zwykle staram się szukać rozwiązania w sieci, gdyż na większość moich pytań odpowiedź została już udzielona w innych tematach, postach, artykułach itp.

Dziś jednak poszukuję rozwiązania problemu "na gwałt" winksmiley.jpg dlatego też, jeśli podobny temat już był omówiony to nie krzyczcie, odeślijcie gdzie trzeba smile.gif

Sprawa jest następująca - mam niewielkie pojęcie w temacie PHP, z pomocą arykułów i gotowych rozwiązań stworzyłam formularz kontaktowy z obsługą więcej niż jednego załącznika i... wszystko działa na serwerze blink.pl, dochodzi mail wraz z załącznikami. Jednak na home.pl pojawił się problem - mail dochodzi a załącznik już nie sad.gif 

Co robić? Gdzie przyczyna? Pomożecie? smile.gif

Sprawa już wyjaśniona! smile.gif Wystarczyło w katalogu w którym jest strona utworzyć katalog tmp winksmiley.jpg Może komuś informacja ta się przyda.

Temat można zamknąć.
nexis
Cytat(graffka @ 25.06.2008, 12:00:16 ) *
Sprawa już wyjaśniona! smile.gif Wystarczyło w katalogu w którym jest strona utworzyć katalog tpm winksmiley.jpg Może komuś informacja ta się przyda.

Raczej /tmp jeśli chcesz już zostawić rozwiązanie dla "przyszłych pokoleń".
graffka
Cytat(nexis @ 25.06.2008, 12:14:15 ) *
Raczej /tmp jeśli chcesz już zostawić rozwiązanie dla "przyszłych pokoleń".

Tak, oczywiście tmp!

Dzięki za poprawienie literówki! smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.