Witam,
oferuję cięcie layoutów z psd/jpg do xhtml 1.0 strict (czyli oczywiście warstwy (divki)) oraz css 2.1.
Realizowane przeze mnie projekty dostępne są pod adresem: www.arturkwiatkowski.eu
współpraca w zakresie cięcia layoutów odbywa się standardowo wg. etapów:
1. przysłanie na mój adres e-mail projektu w postaci jpg 100% czy też psd.
2. w odpowiedzi podaję w jakich ramach czasowych projekt może zostać pocięty i za jaką stawkę, jak również jeżeli jakiś element uniemożliwia pocięcie serwisu zgodnie ze standardem xhtml 1.0 strict (np. ramka iframe , która narzucona jest przez przykładowo agencje zajmującą się kampaniami reklamowymi) to taka informacja zawsze również jest wcześniej podana,
3. w przypadku akceptacji - projekt jest cięty,
4. po pocięciu przesyłam projekt na adres e-mail, spakowany jako paczka .zip lub .rar
5. po przejrzeniu przez klienta wykonanej pracy ma on 3 dni na zgłoszenie ewentualnych poprawek nie przekraczających zakresu prac (czyli jeżeli klient dosyła kolejną podstronę do pocięcia która się znacząco odróżnia od oryginalnego projektu, to na takie coś podaje dodatkową stawkę, która nie przekracza 50% wartości projektu - przeważnie).
po zgłoszeniu poprawek (o ile takie zaistniały) - w terminie do 2 dni max są one wykonane.
6. akceptacja wykonanej pracy i przelew na konto pozostałej sumy.
między etapami 3 a 4 - preferuję zaliczkę w wysokości 50% dla nowych klientów. Od stałych klientów zaliczki nie pobieram.
Terminy wykonania przeważnie w przypadku:
- prostego serwisu to do 24 godzin od daty akceptacji,
- średnio skomplikowanego to do 48 godzin od daty akceptacji,
- skomplikowanego serwisu - negocjowane indywidualnie, chociaż tutaj tak samo staram się zmieścić w jak najmniejszych ramach czasowych typu 2-3 dni max.
Cena za pocięcie jest ustalana indywidualnie i rozpoczyna się od 50-100 zł wzwyż, przy czym rzadko zdarza się iż całościowa stawka przekracza 500 zł czy więcej.
Pocięta grafika wyświetlana jest poprawnie pod przeglądarkami IE6/IE7/Firefox3.
Więcej informacji na mój temat można uzyskać również pod adresem: www.goldenline.pl/artur-kwiatkowski
w przypadku zainteresowania prosiłbym o kontakt pod adresem e-mail: artur.kwiatkowski@gazeta.pl
Pozdrawiam,
Artur Kwiatkowski