Cytat(vokiel @ 10.09.2008, 13:09:13 )

Jeśli masz stronę główną, w której includujesz wszystko, czli taki index.php, który jest zawsze otwarty, i w nim są dołączane podstrony to wystarczy, że w nim dołączysz plik css, który będzie w tym samym katalogu co index.php, a wszystkie grafiki w zagłębionym, wtedy ścieżki względne powinny działać:
U mnie sytuacja jest troszeczkę inna sytuacja. Mam index.php, w którym includowane są pliki poszczególnym elementów witryny, a w prawej kolumnie, includuję moduły

Cytat(erix @ 10.09.2008, 13:32:07 )

A co jeśli zdarzy się sytuacja, w której będzie "/sdfa/sdf/asdf/asdf/sadf/"? Wtedy na nic Ci się to nie zda chyba, że będziesz ścieżkę zwracał via Rewrite. Choć nieciekawie to może się skończyć dla transferu, bo przeglądarka za każdym razem będzie ściągała arkusz/skrypt/grafikę od nowa.
Osobiście przyjąłem, że przy korzystaniu z przepisywania adresów stosuję adresy bezwzględne zaczynające się od "/" (czyli od katalogu głównego (sub)domeny)). Oczywiście, nie muszę chyba wspominać o RewriteCond sprawdzający istnienie plików w odpowiednim miejscu.
Właśnie jeśli chodzi o
RewriteCond to mam problem. Nie wiem jak to ugryźć, mógłbyś dać mi jakąś sugestię?
Pzdr