Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP][JavaScript]PHP i E-MAIL
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
CzesiO.o
Witam!
Piszę to tutaj bo mam kilka dość denerwujących problemów (jak dla mnie)... ktoś wchodzi na stronę, dopisuje swojego maila do newslettera, potrzebuję mu wysłać potwierdzenie mailem.... mail("", "", "", ""); nie dziala sad.gif ponoć to idzie skąd kolwiek.... jednak ode mnie nie....
i jeszcze jedno....
JavaScript tym razem...
alert(' '); to jest brzydkie okienko z przyciskiem TYLKO 'ok' sad.gif ja chce cos takiego z przyciskami "tak" "nie" sadsmiley02.gif
bardzo was proszeo pomoc sadsmiley02.gif robie swoją pierwszą stronę za $$ i nie chce głupio wypaść sadsmiley02.gif
wookieb
Cytat(CzesiO.o @ 17.09.2008, 21:58:56 ) *
potrzebuję mu wysłać potwierdzenie mailem.... mail("", "", "", ""); nie dziala sad.gif ponoć to idzie skąd kolwiek.... jednak

To użyj phpmailera. I nie idzie skądkolwiek.
alert(' '); to jest brzydkie okienko z przyciskiem TYLKO 'ok' sad.gif ja chce cos takiego z przyciskami "tak" "nie" sadsmiley02.gif

A ja chce czarnego kadilaka. Nie ma takiego okienka. Jest tylko "Ok" i "cancel"
Kod
window.confirm('')

bardzo was proszeo pomoc sadsmiley02.gif robie swoją pierwszą stronę za $ i nie chce głupio wypaść sadsmiley02.gif

To sie nie bierz za to czego nie umiesz i naewt nie umiesz manuali czytac.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.