Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ustawienia przegladarki WWW
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
yalus
witam

bardzo prosze o pomoc w rozwiazaniu, wydawaloby sie banalnego, problemu. otoz:

jako przegladarki www uzywam firefox 3.0.1, logujac sie na jakas strone, np. email, musze podac login i haslo, za kazdym razem jak to robie ff pyta mnie sie czy zapisac to haslo, na jednej stronie kliknolem zeby nigdy nie zapisywal (dla tej konkretnej strony) i juz sie przestal pytac, jak teraz mam zrobic zeby jednak je zapamietal? przelecialem wszystkie ustawienia i nic nie znalazlem a opcja w sekurity remember passwords for sites jest zaznaczona

i drugie pytanie

jak moge zmienic domyslny program do odtwarzania plikow avi i mpg otwieranych bezposrednio ze strony www? obecnie otwieram te pliki za pomoca qt a ja chcialbym zmienic na cos innego
w ustawieniach qt odchaczylem wszystkie pliki, ustawilem domyslne otwieranie tego typu plikow dla bestplayera a dalej otwiera mi sie w qt

wiem ze obydwa moje pytania sa banalne ale powoli mam ochote wyzucic kompa przez okno - pomocy winksmiley.jpg
l0ud
1. Narzędzia -> opcje -> bezpieczeństwo -> wyjątki. Dalej się domyślisz smile.gif
2. Narzędzia -> opcje -> aplikacje... i tam masz ustawienia.
yalus
niestety,
tak jak pisalem w pierwszym poscie- przelecialem wszystkie ustawienia i nic a tam gdzie napisales w tych wyjatkach jest pusto
co do drugiego to wielkie dzieki - o to chodzilo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.