Witam mam na imię Marcin jestem studentem administracji na Poznańskiej uczelni Uam. Spory czas temu wpadłem na pomysł stworzenia serwisu społecznościowego.Pewnie pomyślicie że jest to obstukana do cna i przereklamowana koncepcja , sam przeglądając strony widzę spore zainteresowanie stworzeniem tego typu portali.Dlaczego wybrałem też tą formę...? Ponieważ jest najbardziej mobilna, wychodząc od tego można pójść w prawie każdym kierunku.Nie chce z tego tworzyć kolejnej fotki czy naszej klasy. Została stworzona grafika, oraz baza danych, niestety moi koledzy musieli przystopować z pracą ze względu na ciekawe oferty promotorskie i indywidualny tok nauczania.Poszukuję młodej osoby, nie bojącej się wyzwań, odpowiedzialnej, która stworzy fundamenty kodu i zajmie się przy mojej pomocy organizacją prac innych programistów.
Mam gotowego leya, 2 grafików, i 2 programistów. W przypadku startu serwisu gwarantuje udział w zyskach.Osoby zainteresowane lub mające jakieś pytania można kierować na adres mailowy:
marcinwojtewicz@wp.pl lub na gg:
6743150 Pozdrawiam