Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Mysłowice] Programista PHP
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Praca oferowana (Job offers)
gdzien

O nas:
Comflex A/S to firma działająca w branży Technologii Informatycznych, w szczególności dostarczania Internetu, telefonii i TV Kablowej na terenie Danii. Wieloletnie doświadczenie oraz młody zespół pozwalają firmie utrzymywać się w czołówce Duńskich usługodawców. W związku z rozwojem firmy poszukujemy programisty do polskiego oddziału.
Osoba zatrudniona będzie w firmie będącej polskim przedstawicielem firmy Comflex A/S.

Miejsce pracy:
Mysłowice, blisko centrum miasta - bardzo łatwy dojazd (10m od przystanku autobusowego, 500m od stacji PKP).

Wymiar pracy:
Pełny etat (do wyboru: 8:00 - 16:00 lub 9:00 - 17:00)

Oferta:
Poszukujemy osoby na stanowisko doświadczonego programisty PHP.

Wymagania:
  • Komunikatywny angielski lub duński jest podstawowym warunkiem
  • Dobra znajomość PHP+SQL
  • Znajomość i używanie programowania obiektowego w PHP
  • Umiejętność tworzenia oprogramowania dla platformy Linux
  • Gotowośc do wyjazów służbowych (trwających od 10 do 20 dni) raz na 6 miesięcy
Mile widziane:
  • Doświadczenie z dystrybucją Debian
  • Znajomość zagadnień optymalizacji kodu PHP
  • Znajomość Zend Optimizer
  • Znajomość XHTML/CSS
  • Dobra znajomość programów graficznych
Oferujemy:
  • Wynagrodzenie od 2000zł/m-c NETTO przez pierwsze trzy miesiące (po tym okresie wyjazd do Danii i negocjacje z prezesem firmy)
  • Możliwosć uzyskania wysokiego wynagrodzenia (w zależności od umiejętności nawet do 7000zł netto)
  • Interesującą i wymagającą pracę w środowisku inteligentnych, ambitnych i młodych ludzi
  • Nowczesne stanowiska pracy, monitory LCD itp.
  • Sam wybierzesz na jakim systemie będziesz pracował (Linux/WinXP/VISTA)
  • Miłą atmosferę w pracy przyjaznych współpracowników i wyrozumiałe szefostwo
  • Dwie przerwy na posiłki dziennie wliczone do czasu pracy
Dodatkowe informacje:
Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie CV na adres gd@comflex.dk
W razie pytań lub wątpliwości proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny.
Chętnie odpowiem na wszelkie pytania.

Osoba kontaktowa:
Grzegorz Dzień
gd@comflex.dk
600 73 20 21 (7:00 - 21:00)

Polski przedstawiciel Comflex:
P.W. "MODEX" Małgorzata Wojciechowska
Starokościelna 4
41-400 Mysłowice
+48 32 223 52 49 (8:00 - 16:00)
http://www.modex.pl
______
http://www.comflex.dk
Comflex A/S
Roskildevej 342D
2630 Tĺstrup

W przypadku zmian w ofercie najpierw uaktualniony zostanie opis na stronie: http://www.comflex.dk/poland/

Do moderacji: Ogłoszenie zostało umieszczone za porozumieniem z Administratorem Cysiaczek.
Martio
Lol! Pokażcie mi dobrego programistę, wyjadacza systemów Linuxowych i Unixowych, znający od podszewki Zend Optimizer, który operuje... programami graficznymi! A murarza do kuchni, księgową do zęboleczarni!
blooregard
@Martio, "Mile widziane", to znaczy, że nie wymagają, abyś to wszystko potrafił; zakładają, że ktoś mógł mieć styczność z innymi technologiami (np. programami graficznymi) na przykład na studiach, albo w ramach hobby.

A w wymaganiach masz w zasadzie jedynie PHP i SQL, co w przypadku programisty PHP nie jest czymś dziwnym.

Aha, "Umiejętność tworzenia oprogramowania dla platformy Linux" - tutaj masz rację. Ale kombinacja programisty C dla Linuxa i programisty PHP jest jak najbardziej realna. Wiem, bo sam idę w tym kierunku i fakt pracy zawodowej jako programista PHP mi w tym nie przeszkadza.I akurat z Debiana też korzystam. Tylko duńskiego nie znam smile.gif

A co do księgowej do zęboleczarni - no sorry, popatrz na polityków, tam dopiero są świetnie dobrani zawodowo zawodowcy. I mają lekką rączką krotność tych 7000, co tu oferują.

Wiem, wiem, nie komentuje się ogłoszeń o pracę, ale nie mogłem się powstrzymać.
itsme
nie komentujemy ogloszen o prace.
zamykam.

ps. ogloszenie jest z 1 grudnia - niech żyje refleks :-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.