Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Profile
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
jinchuriki
Kod
Dałoby się dać coś takiego pod każdym profilem(nie chodzi mi o silnik gry):
siła:5
szybkość:5
budowa fizyczna:
znajomość jutsu:
-genjutsu:5
-ninjutsu:5
-taijutsu:5

jutsu:np. chidori, rasengan.
klan:np. uchiha
ograniczenie więzów krwi:sharingan lvl.1
ekwipunek:8 kunai, 41 shuriken

coś w tym stylu...stworzyłem na swojej stronce w forum dział "walki" i ktoś tam pisze np. Itachi Uchiha vs Sasuke Uchiha i każdy ma inne staty ekwipunek itd. i jeden mówi używam tego jutsu; drugi:bronie się tym jutsu i w końcu mod albo admin ocenia kto wygrał...a staty można powiększać przez pokonanie przeciwnika, dodawanie różnych plików, newsów, artykułów itp. i wtedy ma do rozdania np.5pkt w zależności od tego co zrobił... Później będzie to jeszcze za wykonanie misji, ale to potem.;)

Miałem już taki temat na forum webmasterzy.org ale nikt nie umiał mi tam pomóc dry.gif Chciał bym żeby mi ktoś pomógł albo podpowiedział jak zrobić taką wtyczkę... albo chociaż powiedzieć jaką książkę musiałbym przeczytać żeby zrobić coś takiego.

Z góry serdecznie pozdrawiam i dziękuję rolleyes.gif

PS. Jeśli zły dział to sorry biggrin.gif

@odświeżam

Proszę o szybką pomoc to dla mnie bardzo ważne smile.gif
mecenas
Tak da się.

Zajrzyj tutaj: Temat: linkiKursy_dla_poczatkujacych
jinchuriki
Dzięki wielkie za pomoc mecenas winksmiley.jpg Zostałeś nagrodzony winksmiley.jpg

Teraz się będę tego uczył, a potem prześlę kod, który (jeśli mi się uda) zrobię, żebyście mogli go sprawdzić. To jest najlepsze forum. smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.