Chcę zrobić prosty projekt zakupu przedmiotów poprzez formularz form z skryptem odczytującym ale na początku chciałbym zaprojektować SCHEMAT - schemat nie jak zbudować

Powiedzcie co o tym sądzicie i pomóżcie w trafnym wyborze relacji (fajnie by było gdyby ktoś dobry pokazał mi jak oznaczyć na schemacie wymagane relacje)
Otóż założenie schematu mojej bazy danych wygląda następująco:
Tabela użytkownicy
-----------------------------------------------------------------------------------
uzytkownicy(klientID, ranga, imie, nazwisko, ulica, nrdomu, nrmieszkania, miejscowosc, kodpocztowy)
-----------------------------------------------------------------------------------
Tabela produktów
produkty(produktID, nazwa, cena)
Tabela zamówienia
zamowienia(zamowienieID, klientID, produktID, cena, data)
obecnie relacja jeden do jednego, klucz podstawowy klientID z tabeli użytkownicy oraz klucz obcy klientID z tabeli zamówienia.
Bardzo proszę o pomoc w jak najtrafniejszym skonstruowaniu tej prostej bazy danych. Jeśli zapomniałem jakieś pola chętnie zapoznam się z Twoim zdaniem. Przede wszystkim chodzi mi o ustalenie relacjii! ich typów i do jakich pól mają prowadzić
Pozdrawiam
Mod, bądź człowiek

Będą plusy