Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat]Poszukuję doświadczonego programistę przy tworzeniu serwisiu w PHP+MSQL
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
koncza
Mam małe doświadczenie w programowaniu w php. Aktualnie tworzę serwis obsługujący coś w rodzaju wirtualnej agencji modelek na bazie darmowego skryptu oferującego dość duże możliwości (php+MSQL). Pewnie z niektórymi sprawami nie będę sobie radził. Jeśli jesteś zainteresowany pomocą przy jego tworzeniu i masz już pewne doświadczenie to proszę o kontakt. Aktualnie serwis testuję pod adresem amodelek.pl
Pozdrawiam - Konrad Czernicki
Kocurro
Oczywiście masz licencję na ten skrypt i wcale nie ściągałeś go ze strony z warezem prawda ?
koncza
Jest ściągnięty z zagranicznej strony oferującej darmowe skrypty php. Autor napisał, że może stworzyć za pieniądze dostosowaną stronę do użytkownika. Jest też informacja o możliwości wpłacenia 15$ jako dofinansowanie. Jak narazie nie mogłem się skontaktować z autorem, gdyż ma jakieś konto na blogerze, gdzie jeszcze nie mam aktywacji. Chciałbym by ten serwis był legalny, więc dołoże wszelkich starań co do licencji i praw autorskich. Nie ściągnąłem go z żadnej strony z warezem! Pozdrawiam Łukaszu.
Kocurro
Ok smile.gif Nie mnie to osądzać - po prostu skrypt wyszukało mi tylko na takich stronach smile.gif

Swoją drogą - z tego co rzuciłem okiem na skrypt proponowałbym raczej napisanie całości od nowa. Ale może to tylko zboczenie zawodowe.

Pozdrawiam i życzę powodzenia smile.gif
Łukasz Łuczak
koncza
Cytat(Kocurro @ 21.12.2008, 22:54:22 ) *
...
Swoją drogą - z tego co rzuciłem okiem na skrypt proponowałbym raczej napisanie całości od nowa. Ale może to tylko zboczenie zawodowe.
...

Ojej, od nowa to chyba z kilometr kodu. Jak narazie wygląda, że autor jest w tym dobry. Kod jest dobrze opisany i dobrze działa. Zobaczymy co przyniesie "dzień jutrzejszy" smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.