Cytat(gWd @ 27.01.2009, 19:09:24 )

Parafrazując poprzednią wypowiedź: W dziale Poszukuje nie obowiazuje konieczość podawania wynagrodzenia.
itsme --> Uważam, że Twoje pytania świadczą o nieznajomości pracy przy większych projektach, a cała Twoja wypowiedź dowodzi tego, że nadinterpretujesz zasady publikacji ogłoszeń w tym dziale. Jeśli uważasz, że gdzieś je złamałem, to daj mi znać-poprawię. Jeśli nie, to mam prośbę: wykasuj komentarze z tego wątku i powstrzymaj się od udzielania nieproszonych rad. Kontynuując tą zbędną dyskusję pokażesz, że nie nadajesz się do pełnienia funkcji administratora.
1. nie zmuszam Ciebie do podania kwoty. w ps zaczyna się od Ostatnia prośba ... - znacząca różnica pomiędzy koniecznością a proszeniem
2. co do Twojego zdania o mnie - to jest Twoje zdanie i nie będę je zmieniał - moje o Tobie jest podobne / choć uważam że Ty nie masz doświadczenia nawet przy małych projektach - bo to co pokazałeś do wdrożenia jest baaaaardzo malutkie
3. nadinterpetacji nie ma - każdy ma prawo zadać Ci pytanie - brak odpowiedzi na wszystkei z Twojej strony świadczy o tym że nie znasz odpowiedzi / nie wiesz co napisać / - nie istotne, skoro tutaj nie potrafisz odpowiedzieć to i później wykonawcy też nie odpowiesz
4. nie uważam że złamałeś regulamin - wręcz przeciwnie wszystko jest OK (prócz próby obrażania mnie). MOje pytania były i są uzupełniające.
5. TO jest forum dyskusyjne - dyskutujemy na różne zagadnienia i tematyki, zadajemy pytania czasami otrzymujemy odpowiedzi nie ma konieczności kasowania zadanych Ci pytań.
6. nie pojawiłą się w mojej wypowiedzi ani jedna porada/rada dla Ciebie - same prośby.
7. co do kontynuowania dyskusji z Toba zgadza się nie widzę takiej potrzeby nawet nie raczyłeś udzielić odpowiedzi na pytania - ale znalazes czas aby obrzucać blotem - jak widac za niski poziom rozmowy
udziel odpowiedzi na pytania ktore chcesz lub uzasadnij ze dane pytanie jest zle/niestosowne/nie na miejscu/bledne - co kolwiek ale uzasadnij argumentem .....