Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: zlecenie dla webmastera Pilne!
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
gWd
Zlecenie polega na przerobieniu strony http://www.abcsurf.pl/szkola/index.html z pelnego flasha na wersje XHTML + elementy flashowe(top, menu, może team oraz drobiazgi). Wszystkie tresci strony i galerie będą generowane przez CMS(to nie nalezy do zlecenia)

Oczekuję pocięcia flasha na kawałki, pocięcia grafiki(z PSD) i przygotowanie kodu XHTML dla wszystkich podstron.

Trzeba zachowac istniejaca grafe, ale nic na sile, np. formularz, galeria nie musza być we flashu.
We flashach które pozostana, trzeba będzie zrobic wczytywanie z XML-i wszystkich napisow i linkow oraz zdjec w galeriach

Oczywiście robota wymaga podstawowej znajomosci flash (mam zrodla).

Podaj oczekiwną cenę, czas potrzebny na przygotowanie i linki do Twoich stron(patrze na kod).
Pisz na robota@heex.pl

Płatne po uruchomieniu strony. Planowany termin uruchomienia 1.03.09
sowiq
Wiem, że panuje zasada niekomentowania ofert, ale nie mogłem się powstrzymać.

Wykonanie zlecenia pilne i na już/na wczoraj, ale kasa dopiero za miesiąc? Litości... snitch.gif
gWd
Nikt nikogo nie zmusza, więc Twój kometarz jest niepotrzebny.
Szczególnie, że chyba nie rozumiesz, że sprawdzenie dostarczonego kodu wymaga zbudowania strony i do końca prac mogą wyjść błędy.
Ponieważ prace przy stronie będą trwały 2-3 tygodnie + margines bezp., więc rozliczenie będzie wkrótce po ukończeniu zlecenia.
itsme
Cytat(gWd @ 27.01.2009, 17:05:20 ) *
Nikt nikogo nie zmusza, więc Twój kometarz jest niepotrzebny.
Szczególnie, że chyba nie rozumiesz, że sprawdzenie dostarczonego kodu wymaga zbudowania strony i do końca prac mogą wyjść błędy.
Ponieważ prace przy stronie będą trwały 2-3 tygodnie + margines bezp., więc rozliczenie będzie wkrótce po ukończeniu zlecenia.

Komentowanie tego ogloszenia nie ma zwiazku ze zmuszaniem ...
W dziale Poszukuje nie obowiazuje zakaz komentowania - a przy takich ogloszeniach jak powyzej komentarz/pytanie jest potrzebny.

Aby inni użytkownicy wiedzieli z kim maja przyjemność.

pytanie:
- czy masz pawa majątkowe do tej grafiki (w koncu nie chcemy aby nasz użytkownik złamał prawo)
- pokrojenie i zrobienie xhtml + css moze byc etapem pracy za ktory mozna juz zaplacic
- stworzenie plikow FLASH moze byc osobnym zleceniem dla kogos kto zna sie na tym lepiej niz na krojeniu
- co kryje sie pood slowem drobiazgi
- skoro tresci bede generowane przez CMS i nie sa objete zleceniem to dlaczego pozniej jest ze nalezy przygotowanie kodu XHTML dla wszystkich podstron.

- raz piszesz Wszystkie tresci strony i galerie będą generowane przez CMS(to nie nalezy do zlecenia) a pozniej We flashach które pozostana, trzeba będzie zrobic wczytywanie z XML-i wszystkich napisow i linkow oraz zdjec w galeriach. czyli ze co ? sa w zleceniu czy nie ma.

ostatnia prosba
- podaj ile jestes gotow zaplacic za profesjonalnie wykonana prace a może - zaznaczam MOŻE ktoś się odezwie

i wiecej pokory wobec użytkowników z większym doświadczeniem
gWd
Parafrazując poprzednią wypowiedź: W dziale Poszukuje nie obowiazuje konieczość podawania wynagrodzenia.

itsme --> Uważam, że Twoje pytania świadczą o nieznajomości pracy przy większych projektach, a cała Twoja wypowiedź dowodzi tego, że nadinterpretujesz zasady publikacji ogłoszeń w tym dziale. Jeśli uważasz, że gdzieś je złamałem, to daj mi znać-poprawię. Jeśli nie, to mam prośbę: wykasuj komentarze z tego wątku i powstrzymaj się od udzielania nieproszonych rad. Kontynuując tą zbędną dyskusję pokażesz, że nie nadajesz się do pełnienia funkcji administratora.
mecenas
Wybacz, ale każdy sensowny pracodawca nie ma nic przeciwko zaliczkom... Zaznaczam - SENSOWNY. Nawet freenlancerzy (przynajmniej o ile są w miarę dobrzy) mają swoje zasady. A Ty się zjawiasz i masz pretensje, że ktoś zgłasza zastrzeżenia.

Pewnie zaraz po mnie pojedziesz, ale błaźnisz się w ten sposób. A Twoje pseudoszantaże pod adresem administracji pozostawię bez komentarza.
gWd
Z mojej strony temat jest zamknięty. Dalsze dyskutowanie nie ma sensu, a czas lepiej poświęcić na konkretną pracę.

Pozdrawiam
rzymek01
Cytat
PS Wynagrodzenie za zlecenie będzie dokładnie takie, jakie wykonawca uzna za satysfakcjonujące - ja się nie targuję, bo nie muszę.
tak, tak, ja to skąś znam, a potem wykonawca powie np. 800zł, a ty się bedziesz wykręcał

poza tym pamiętaj, że ktoś decydując się na na to zlecenie bedzie poświęcał swój czas (i termin płatności marzec) i wszystkie wątpliwości, których jest tutaj duzo, powinny byc rozwiane, a ty się sprzeciwiasz temu, że @itsme chce mimo wszystko pomóc Ci w znalezieniu wykonawcy...
sowiq
Cytat(gWd @ 27.01.2009, 20:07:24 ) *
PS Wynagrodzenie za zlecenie będzie dokładnie takie, jakie wykonawca uzna za satysfakcjonujące - ja się nie targuję, bo nie muszę.
Dobre smile.gif Ja proponuję 10k zł. Ja będę usatysfakcjonowany, Ty też, bo nie musisz się targować. Wszyscy będą szczęśliwi.
Jeśli cena Ci odpowiada - zapraszam na PW. Mogę nawet poświęcić 2-3 noce i zrobić Ci to do końca tygodnia.

Ale:
- pisemna umowa o dzieło/zlecenie
- zaliczka 20%
rzymek01
(to coś było, ale rozum podpowiedział zakończ tę dyskusję bo warny polecą) biggrin.gif
no ale w drodze wyjątku moja propozycja to 9k, wszystko warunki jak wyżej
mrok
ironia on!

az mnie zgielo:
Piszesz
Cytat
Ponieważ prace przy stronie będą trwały 2-3 tygodnie + margines bezp.

a potem zarzucasz itsme
Cytat
itsme --> Uważam, że Twoje pytania świadczą o nieznajomości pracy przy większych projektach,

3 tygodnie - faktycznie olbrzymi projekt

Cytat
Kontynuując tą zbędną dyskusję pokażesz, że nie nadajesz się do pełnienia funkcji administratora.

A toś sie wyglupił winksmiley.jpg

ironia off!

A tak powaznie, szanując obie strony dyskusji to wypadałoby odpowiedzieć na pytania itsme. Jeśli podasz jeszcze orientacyjna kwotę jaką proponujesz to oszczędzisz czas SOBIE* i potencjalnemu wykonawcy.

*jak sam stwierdzasz czas lepiej poświecić na prace winksmiley.jpg

Pozdrawiam
itsme
Cytat(gWd @ 27.01.2009, 19:09:24 ) *
Parafrazując poprzednią wypowiedź: W dziale Poszukuje nie obowiazuje konieczość podawania wynagrodzenia.

itsme --> Uważam, że Twoje pytania świadczą o nieznajomości pracy przy większych projektach, a cała Twoja wypowiedź dowodzi tego, że nadinterpretujesz zasady publikacji ogłoszeń w tym dziale. Jeśli uważasz, że gdzieś je złamałem, to daj mi znać-poprawię. Jeśli nie, to mam prośbę: wykasuj komentarze z tego wątku i powstrzymaj się od udzielania nieproszonych rad. Kontynuując tą zbędną dyskusję pokażesz, że nie nadajesz się do pełnienia funkcji administratora.

1. nie zmuszam Ciebie do podania kwoty. w ps zaczyna się od Ostatnia prośba ... - znacząca różnica pomiędzy koniecznością a proszeniem
2. co do Twojego zdania o mnie - to jest Twoje zdanie i nie będę je zmieniał - moje o Tobie jest podobne / choć uważam że Ty nie masz doświadczenia nawet przy małych projektach - bo to co pokazałeś do wdrożenia jest baaaaardzo malutkie
3. nadinterpetacji nie ma - każdy ma prawo zadać Ci pytanie - brak odpowiedzi na wszystkei z Twojej strony świadczy o tym że nie znasz odpowiedzi / nie wiesz co napisać / - nie istotne, skoro tutaj nie potrafisz odpowiedzieć to i później wykonawcy też nie odpowiesz
4. nie uważam że złamałeś regulamin - wręcz przeciwnie wszystko jest OK (prócz próby obrażania mnie). MOje pytania były i są uzupełniające.
5. TO jest forum dyskusyjne - dyskutujemy na różne zagadnienia i tematyki, zadajemy pytania czasami otrzymujemy odpowiedzi nie ma konieczności kasowania zadanych Ci pytań.
6. nie pojawiłą się w mojej wypowiedzi ani jedna porada/rada dla Ciebie - same prośby.
7. co do kontynuowania dyskusji z Toba zgadza się nie widzę takiej potrzeby nawet nie raczyłeś udzielić odpowiedzi na pytania - ale znalazes czas aby obrzucać blotem - jak widac za niski poziom rozmowy

udziel odpowiedzi na pytania ktore chcesz lub uzasadnij ze dane pytanie jest zle/niestosowne/nie na miejscu/bledne - co kolwiek ale uzasadnij argumentem .....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.