maestro20
1.02.2009, 22:49:56
Witam mam problem a mianoicie chial bym usunac odstepy miedzy przyciskam moje zrodlo wyglond nastepujaco
<form action="DodawaniePyt\test.htm" method="post"> <input type="submit" value="Dodaj Pytanie " /> <form action="edycja.php" method="post"> <input type="submit" value="Edytuj" /> <form action="usun.php" method="post"> <input type="submit" value="Usuń" />
Mogl by ktos na to luknac i poradzic cos a to

Pozdrawiam
poszukaj w css`ie jak to zrobić...
a tak w ogole? to co to ma byc ;o ?
maestro20
1.02.2009, 22:56:25
To ma byc panel adminstracyjny i jak to tak wladuje to to nie ladnie wyglona a tutaj cal sprawa rozgrywa sie o zamkniecie formularza bo ja zrobe bez zamknica to wyglond tak jak ma wyglondac ale niestety bez zamkniecia formularza to nie dziala
po pierwsze pisze się: wygląda, a nie wyglonda i tak samo: wygląd, a nie wyglond
a co do tego panelu... to przecież te Twoje formularze nie przesyłają danych.... to są tym samym, czym są linki... czyż nie?
Pilsener
2.02.2009, 08:55:17
Dokładnie, ten kod HTML jest bez sensu - do takich rzeczy służy <button> lub <a> ostylowany jak przycisk. Nie widzę też sensu przenoszenia się do innych plików php - po to używa się php, aby nie trzeba było tego robić. A co do osdtępów to zainteresuj się kursem CSS, a dokładnie marginesy i paddingi.