Witam

Poszukuję wspólnika do współtworzenia projetktów, realizowania pomysłów na wspólny biznes i próbowania sił na otworzenie własnej firmy. Na pewno jest dużo osób które próbują coś otworzyć lecz na dzisiejsze standardy nie jest się samemu w stanie zrealizować pomysły. Bez zespołu. Dlatego samemu jest ciężko co kolwiek już zrobić. A jeszcze gożej jeśli się nie ma kolegów z którymi można było by zbudować stronę.

Ponad rok temu sad.gif wpadłem na ciekawy pomysł ale niestety po paru miesiącach temat już nie aktualny. Pojawiły się strony podobne do mojego pomysłu. (temat stał się oklepany)

Niestety przedtem nie posiadałem umiejętności aby napisać w ciągu trzech miesięcy całą stronę. Musiałem dużo uczyć się i praktycznie sam robiłem wszystko mimo, że mam wspólnika. Ale ten wspólnik strasznie powolny jest i widzę, że kompletnie nie daje rady sobie.

Obecnie chcę skończyć stronę (którą zacząłem) opartą na symfony 1.2 i realizować inny pomysły. nie związany z stronami społecznościowymi tylko rozwiązania za które by potencjalnie można było by pobierać opłaty miesięczne. Wiadomo, że to nie takie proste. Ale przynajmniej nie powiem za 10 lat że żałuje iż nie spróbowałem. Na pewno doświadczenie jakie już nabyłem przy projektowaniu, planowaniu i budowaniu przydaje się i gdybym musiał szukać pracy to w oczach przyszłego pracodawcy będę bardzo dobrym kandydatem. Oczywiście moje marzenia są inne.

Osoba, którą poszukuje to taka, która ma czas i chęci na próbowanie swoich sił. Obecnie stronę mam zrobioną w 40% (templatki, podstawowe operacje na bazy danych - dla aplikacji).
I chcę skoczyć aby mógł pokazać i przebadać grupę docelową. Którą u przednio badałem na zapotrzebowanie na taką stronę (wypytałem, sądy przeprowadziłem). też chcę skończyć aby nabrać większej wprawy w pisaniu stron (aplikacji www) żeby następny pomysł mógł szybciej zrealizować. I mieć wspólnika z którym bym mógł pracować i na którym bym mógł polegać.

Wymagania:
- symfony 1.2 , propel
- js, html, css, mysql,
- ajax
- php5
- programować obiektowo

Oczywiście nic nie obiecuje ale na pewno dużo się nauczymy co na pewno zaprocentuje. Na pewno nie ma też co liczyć odrazu na jakieś zyski no chyba że pobocznie by jakieś zlecenia szybko by się realizowało. Dwóch lub więcej osób o wiele więcej zrobi i lepszy produkt stworzy za który można więcej siana zgarnąć. niż budowanie jakiś ciotce za 100zł - stronę wizytówkę.

Proszę pisać na PW lub na kania.gandzowski@gmail.com