Cytat(oomaster @ 5.02.2009, 17:50:09 )

Moja podpowiedź:
A więc tak na górze tej strony po prawej w belce jest link o nazwie "Szukaj" kliknij go raz, następnie wyskorzy okieno z polem do wpisywania tam wpisz to czego szukasz i kliknij "idź". Zazwyczaj wyskoczy ładna lista różnych tematów tam znajdź coś dla siebie
Jeśli nie znajdziesz niczego potrzebnego, DOPIERO NAPISZ TUTAJ

!!!!!!
Tak na marginesie twój problem jest tak ogromnie popularny ,że to aż zal pisać temat. Użyj Google i rozumu
Sorry za taką formę wypowiedź ale trochę mnie zirytował taki post który widze już po raz setny
W takim razie prosze Cie o sformuowanie odpowiedniego zapytania w celu odnalezienia interesującej mnie odpowiedzi. Używałem google i szukaj, ale nie znalazłem nic co pasowałoby do mojego problemu, czyli wyodrębnienia adresów URL różniących się tylko jednym wyrażeniem.
Nie wiem, byc może jestem głupi, w takim razie przepraszam że żyje, co nie zmienia faktu że głupcom tez czasem należy się pomoc na forum stworzonym nomen omen do pomagania sobie na wzajem.
Pozdrawiam.
Ponawiam prośbę, chodzi mi o samo wyrażenie regularne, jak je zapisać aby pobierało wszystkie adresy pasujące do wzorca, ale nie zawierające "/thumb/"