Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: MySQL na ipartners. gdzie? jak?
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
Tigerrr
Cześć,

Mam dosyć głupi problem, aż wstyd się przyznać. Dłuuugo czasu pisałem stronkę w xamppie i wsystko ładnie mi działa. Wrzuciłem ją na serwer ipartners. I teraz nie mam zielonego pojęcia jak stworzyć, połączyć się z bazą danych. Chciałbym korzystać z phpMyAdmin ale nie wiem czy MySQL trzeba zainstalować na serwerze czy nie? W sumie powinno to być już gotowe, w końcu interpreter PHP jest tam już zainstalowany. No nie wiem, nie wiem. Szukam na googlu od 2 dni jak to zrobić i dętka, nic nie znalazłem wstydnis.gif . Proszę o pomoc.

Pozdrawiam.
dr_bonzo
Daj linka do tego hostingu - moze tam maja wszystko opisane.
Jesli to jest serwer dzielony - to wszystko powinien juz miec.
A jesli to dedyk - to kto wie, moze masz mysql a moze nie i musisz sam doinstalowac.
Tigerrr
http://www.gts.pl/index.php?pid=247

Sam nie wykupywałem tej domeny tylko dostałem adres i tam mam wrzucić stronkę. W sumie to nie mogę znaleźć nic konkretnego na temat ich hostingu. Dziwne. Ewentualnie może spróbuję zainstalować tam bazę danych i tyle. Tylko nie mam pojęcia jak i potrzebne by mi były instrukcje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.