Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat]Moduł do systemu aukcyjnego
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
lkow77
następujący temat:

Bierze udział kto ma czas i chęci!

Sprawa dotyczy odpowiedniego sparsowania strony... www.auk24.pl aby stworzyć dwa moduły do kontrolowania i wystawiania aukcji, jeden darmowy a drugi o rozszerzonych możliwościach, wygrany moduł rozszerzony będzie można wystawić w aukcjach do sprzedaży, zostanie on szeroko opisany (jego możliwości) na stronie głównej, dodatkowo Firma ktora go wykona dostanie 3 miesięczną reklamę w postaci bannera graficznego na stronie głównej. Warunek - nieodpłatne wykonanie darmowego modułu dla ubogich ;-)

Kto chce niech korzysta ;-)
Pozdrawiam -
ayeo
Witam!

Czy to jakiś żart?

Pozdrawiam!
lkow77
Nie rozumiem pytania?
ayeo
Chętnie Ci wyjaśnię. Szukasz po prostu frajera, który rozbuduje coś czego sam nie umiesz lub Ci się zwyczajnie nie chce. Proszę o odrobinę szacunku dla użytkowników tego forum! To jest kpina jakaś i nie będzie takie zachowanie tutaj tolerowane!

Pozdrawiam!
lkow77
Skomlesz jak ten gif ktorego masz w Avatarze! Chamie! Trochę szacunku dla drugiego człowieka.
Ogłosiłem konkurs - daję możliwość zarobku drugiemu człowiekowi za uczciwą pracę, jaką wykona. Np. Allegro ma takie narzędzia wykonane i sprzedawane przez Użytkowników i nie sądzę by musiało za to płacić. Daję możliwość wyboru, kto chce niech bierze udział, nikogo nie zmuszam przecież!
Myślę, że właściciel Forum powinien staranniej dobierać moderatorów.
Pozdrawiam
Ps - Czy ja umiem czy nie umiem to moja sprawa i nic Ci do tego, nie chcesz nie rób.
ayeo
Na tym skończymy dyskusję. Dostajesz ostrzeżenie za niekulturalne (chamskie) zachowanie i moderację postów na 2 tygodnie. Temat zamykam!

Pozdrawiam!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.