Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] oddzielanie wyrazu + przynosienie go do nastepnego akapitu
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
suryx
Witam , Malo znam funkcji ... Moze koles by pomogl nam i dac jakies przyklady ,ktore dzielic wyrazow co 50 slow a nastepnie przynosi go zreszta do drugiego akapitu (br) i to znowu jak od poczatku .. tylko uzywanie oddzielanie w spacji a nie w wyrazy

Np ..

Ustawienia dzielnik to 10 slow . ale maksymalnie 15 i tak niech zostawia pelny wyraz ..

Lorem Ipsum
is simply dummy
text of the printing
and typesetting
industry. Lorem
Ipsum has been
the industry's
standard dummy
text ever since
the 1500s.

Jesli ktokolwiek nie rozumie , inaczej napisze zdanie tongue.gif .
Foxx
Cytat
Witam , Malo znam funkcji ... Moze koles by pomogl nam i dac jakies przyklady ,ktore dzielic wyrazow co 50 slow a nastepnie przynosi go zreszta do drugiego akapitu (br) i to znowu jak od poczatku .. tylko uzywanie oddzielanie w spacji a nie w wyrazy

Jesteś obcokrajowcem? Poważnie pytam, jeśli tak to napisz po angielsku a jeżeli nie, to... no cóż
Cytat
Jesli ktokolwiek nie rozumie , inaczej napisze zdanie

napisz inaczej zdanie snitch.gif
marcio
Z tego co zrozumialem to co 10 wyrazow ma byc nowa linia(br) wiec licz spacje z calego wpisu i co 10 spacji wstawiaj br tak chyba bedzie najprosciej jesli cie dobrze zrozumialem.
kefirek
Zobacz to
wordwrap
Foxx
Brawo marcio, kefirek, uczcie ludzi, że mogą napisać "324trgefd f sjdf lkkjl" a Wy i tak będziecie poświęcali swój czas na odszyfrowanie i odpowiadanie.
suryx
kefirek , jestem wdzieczny ci za to ... dzieki stary smile.gif

For Foxx ;P

Masz kiepski umysł zrozumienia za pomoca logicznych tongue.gif
Foxx
Cytat
For Foxx ;P

Masz kiepski umysł zrozumienia za pomoca logicznych

No tak, jestem tępy. To boli.
piotrooo89
Cytat(suryx @ 23.02.2009, 21:53:18 ) *
Masz kiepski umysł zrozumienia za pomoca logicznych tongue.gif

teraz to już przegiąłeś normalnie, jesteś na polskim forum, gdzie są sami Polacy - ludzie w pewnym stopniu wykształceni i walisz takimi tekstami?

to tak jakbym ja napisał na forum angielskim Aj em czer normalnie poziom merytoryczny Twojej wypowiedzi boli.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.