Witaj!
[ miałem to napisać w ocenie ( zablokowano ), jednak iż trochę się rozpisałem i szkoda mi tego tekstu komentuję to tutaj ]
Graficznie podoba mi się tylko sposób prezentacji treści - czyli układ tekstu na podstronach. Top ma za małe menu w porównaniu do treści, a rozwijane menu strasznie mnie denerwuje, może pomyśl o Pod-podstronach do których linki będą w lewej części.
Co do powiązania waszej działalności z Truskawką czy w ogóle owocami, to bardzo fajny pomysł. (tak na marginesie moją dziewczynę byś na to kupił ;p ) Ta strona pobudza emocje i zmysły, a to dobra oznaka ( klienci pobudzeni emocjami chętniej kupują i częściej ). Jeśli pokierujecie odpowiednio klienta to prognozuję to i stawiam dobre piwo, że zyski szybko i solidnie wzrosną.
Dalej ...
Cytat
Kreatywność to nasz najlepszy produkt.Nasz autorski
proces realizacji zleceń przez internetkoncentruje się na tym, abyś był naprawdę dumny ze zleconego nam projektowania graficznego. Zrealizowaliśmy dziesiątki projektów. Wszystkie posiadają spójne zakończenie - sukces.
Ja rozumiem, że taki sposób prezentowania firmy jest tak strasznie zakorzeniony w polskim ebiznesie, że po prostu nie sposób tak nie pisać, ale zupełnie nie rozumiem podstaw takiego rozumowania.
Kiedyś pewna firma przeprowadziła badanie z grupą klientów ( nie pamiętam dokładnie jaka ani ile ankietowanych było) przez telefon. Sprawdzali oni najczęściej wypowiadane słowa przez ankietowanych. Zgadnijcie co ? Otóż słowo JA pojawiło się dobre klika-kilkanaście razy więcej niż liczba ankietowanych.
O czym to świadczy ?
Klienta nie obchodzisz Ty ( przykro mi ), klienta obchodzi jego własny czubek nosa i jego korzyść. Tak na chłopski rozum klient chce mieć produkt możliwie jak najlepszy ( i nie zawsze jak najtańszy ), a to że napiszesz tak: " Kreatywność to nasz najlepszy produkt " tak na dobrą sprawę każe się czytającemu zastanowić " Ale co mi po ich kreatywności, ja chcę mieć produkt ! ". Wiedząc, że klient chce mieć produkt napisz np. tak: " Dostaniesz produkt wsparty solidnością pracy i kreatywnością jego Twórców. Szybko zbierzesz Owoce z współpracy ".
To tylko przykład jednego akapitu, a takich macie znacznie więcej. Krótko nie wychwalajcie Swojej firmy dosłownie. Róbcie to w odniesieniu do korzyści klienta gdzie w sformułowaniu korzyści Klient i jego korzyść są na miejscu PIERWSZYM.
Pozdrawiam serdecznie,
Kamil Jura