Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Front-End Developer Staż
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
opcom
Opcom Grupa Eskadra, należy do czołowych agencji interaktywnych w Polsce. Nasz sukces wynika z dobrej współpracy najlepszych specjalistów. Zatrudniamy świetnych ludzi, by tworzyć świetne projekty. Rozwijamy się dynamicznie i szukamy kolejnych talentów!

Tym razem polujemy na stażystę, Front-End Developera.

Znasz bardzo dobrze HTML/XHTML oraz CSS i potrafisz zaimplementować go we współczesnych przeglądarkach? Ogarniasz podstawy JavaScript? Do tego potrafisz korzystać z Photoshopa w zakresie umożliwiającym podstawową obróbkę i optymalizację grafik? Jeśli do tego jesteś osobą komunikatywną oraz chłonną nowej wiedzy zapraszamy właśnie Ciebie!

W naszym 35 osobowym teamie będziesz brał udział w przygotowywaniu projektów od strony XHTML i CSS w oparciu o wcześniej przygotowane materiały PSD.

Co możemy Ci zaoferować?

* 3-miesięczny staż w jeden z wiodących agencji interaktywnych
* pracę przy projektach dla wiodących polskich i światowych marek
* zdobycie doświadczenia w współpracy z specjalistami w swoich dziedzinach.
* jeśli w ciągu 3 miesięcy uzależnisz nas od siebie otrzymasz propozycję pracy

Pierwszy ruch należy do Ciebie. Wyślij swoje CV na adres front_junior@opcom.pl.
sowiq
Pozwoliłem sobie odpisać na ogłoszenie, gdyż i tak zostanie ono przeniesione do innego działu, bo nie spełnia warunków umieszczania ogłoszeń w tym dziale. - nieaktualne

Czy autor tematu sugeruje, że przy dzisiejszym zapotrzebowaniu na informatyków i dużej ilości ogłoszeń z dobrze płatnymi posadami na podobnym stanowisku jak tu, chce przez 3 miesiące wykorzystywać kogoś bez płacenia?

Kiedyś na rozmowie w sprawie pracy spytałem pracodawcę o przewidywany okres próbny. Odpowiedział mi tak:
Cytat
To, jak ktoś pracuje można poznać po 2 tygodniach. 3-miesięczne okresy próbne to jak dla mnie okazja dla pracodawcy, żeby wypłacać nowemu pracownikowi zaniżoną pensję.
AxZx
Cytat(sowiq @ 27.02.2009, 12:27:28 ) *
Pozwoliłem sobie odpisać na ogłoszenie, gdyż i tak zostanie ono przeniesione do innego działu, bo nie spełnia warunków umieszczania ogłoszeń w tym dziale. - nieaktualne

Czy autor tematu sugeruje, że przy dzisiejszym zapotrzebowaniu na informatyków i dużej ilości ogłoszeń z dobrze płatnymi posadami na podobnym stanowisku jak tu, chce przez 3 miesiące wykorzystywać kogoś bez płacenia?

Kiedyś na rozmowie w sprawie pracy spytałem pracodawcę o przewidywany okres próbny. Odpowiedział mi tak:

eureka smile.gif
dlaczego pracodawca ma płacić więcej skoro przyjdzie ktoś i będzie pracował za dużo niższą stawkę? trzeba mu umiejętnie tylko przedstawić, że ma się cieszyć, że w ogóle może z nimi pracować i będzie się cieszyłsmile.gif
sowiq
Nie no, nie jest tak źle. Jest jakieś światełko w tunelu i motywacja:
Cytat(opcom @ 27.02.2009, 12:06:17 ) *
jeśli w ciągu 3 miesięcy uzależnisz nas od siebie otrzymasz propozycję pracy
Ciekawe, czy po podpisaniu umowy będzie 3-miesięczny okres próbny smile.gif Bo jeśli tak, to czysty biznes dla pracodawcy - ma pracownika na 6 miesięcy za półdarmo smile.gif
itsme
dajcie spokoj rozumiem komentowanie
ale nabijanie sie to inna sprawa

jest 100 innych gorzych ogloszen

stronka firmy jest profesjonalna - zespol obszerny wykaz nagrod ciekawy

ktos bez doswiadczenia w pracy grupowej moze chciec tam posiedziec ....
temat zamykam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.