Tworze serwis typu Fotka.pl. Mam już prawie wszystko oprócz części z dodawaniem zdjęć. Poszukuje kogoś kto do tego co już napisałem dopisze moduły :

Opis:

1. Galerię zdjęć taką, podzieloną na albumy. np. Portal o miastach. Uzytkownik Jan stworzył konto, dodał do niego Avatar i tworzy nowy album ze zdjęciami które zrobił w Warszawie , dodaje album do grupy Warszawa . Grup ma być 3 poziomy czyli Miasto(wieś, osada...), w grupie miasto są grupy np. Warszawa, w grupie warszawa jest ileś tam grup jedna z nich np. Domy. No chyba wiesz o co mi chodzi:) No i oczywiście moduł oceniania zdjęć oraz dodawania komantarzy do każdego zdjęcia. No i niektóre rzeczy żeby były widoczne dla wszsytkich a niektóre tylko po zalogowaniu. (oraz opisy do każdej funkcji, żebym to zrozumiał i mógł modyfikować).

Mam już strukturę bazy z użytkownikami, dodawaniem do znajomych, rejestracja i takimi tam. To co napisałem pisałem na podstawie "PHP i MySQL Vademecum Profesjonalisty wyd. III" jeśli ktoś przeczytał tą książkę nie będzie mu trudno wdrożyć się w strukturę mojego kodu.

Myślę, że dla kogoś kto napisał kiedyś już coś takiego, dostosowanie tego do mojego kodu nie będzie zbyt trudne smile.gif

Czekam na propozycje cenowe oraz jakieś portfolio jeśli ktoś ma:)