Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [szukam] Sponsora
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Shaggy
Witam,
szukam sponsora do mojego portalu MiastoPomysłów.pl, przechodzi on teraz przebudowę, a po niej chciałbym dobrze MP zareklamować i dlatego też poszukuje sponsora. Chodzi tu głównie o pozycjonowanie, wymianę linkami, bannerami i ewentualny zakup gadżetów z logiem portalu (smycze, koszulki itp) które będą rozdawane w licznych konkursach.

A tak wygląda portal:
Strona Główna
Wyszukiwarka
Profil użytkownika
*wygląd jeszcze się nieco zmieni, bo teraz nie jest jeszcze w 100% skończony
więcej szczegółów na blogu: MiastoPomysłów.blox.pl

Kontakt:
GG: 6418578
E-mail: else@boo.pl

Pozdrawiam Mateusz
Moli
Szukasz sponsora na strone ktora nie jest skonczona ? No spoko smile.gif A co w zamian ? Jakie zabezpieczenie dla potencjalnego sponsora ? Jaka sume potrzebujesz i dokładnie na co ?

ps. Jeśli znajdziesz sponsora, namów go odrazu na kupienie ladnego designu smile.gif
Shaggy
Cytat
Szukasz sponsora na strone ktora nie jest skonczona ? No spoko smile.gif A co w zamian ? Jakie zabezpieczenie dla potencjalnego sponsora ? Jaka sume potrzebujesz i dokładnie na co?

Strona nie jest skończona, istnieje już od prawie 2 miesięcy, tylko teraz postanowiłem wprowadzić małe zmiany smile.gif

Napisałem, na co potrzebuję:
Cytat
Chodzi tu głównie o pozycjonowanie, wymianę linkami, bannerami i ewentualny zakup gadżetów z logiem portalu (smycze, koszulki itp) które będą rozdawane w licznych konkursach.

A co do ile potrzebuje, to zależy od sponsora, powiem tylko tyle, że jak na początek nie musi być to wielka suma, myślę że jak dostanę na wypozycjonowanie strony w pierwszej 10 i na zakup smyczy z logiem portalu, to mi wystarczy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.