Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php]Prośba o przetłumaczenie komuniaktu co znaczy jak aprawić
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
KotekMK
o to ten komunikat w całości

Fatal error: Call to undefined method JAdministrator::getParams() in /home/audim/public_html/sklep2/components/com_virtuemart/virtuemart_parser.php on line 80

Co to znaczy jak go naprawić?
bim2
Cytat
Odwołanie do niezdefiniowanej metody JAdministrator::getParams w [.....] na lini 80

Czyli nie ma w klasie JAdministrator metody getParams

PS. Nie ten dział.
KotekMK
Właśnie zastanowiłem się w jakim dziale czy odnośnie CMS ale tutaj zauważyłem pytania więc pytam:) z góry przepraszam administratorów jak coś do przeniesienia.

Ale do rzeczy można po polsku? jasno? jak mogę to naprawić nie bardzo się na tym znam. ale podobno kto pyta nie błądzi.
bim2
Na początku spróbuj zakomentować linię z błędem. Jak skrypt będzie działał to ok, jak nie to pobierz nową wersje bo ta jest zbugowana smile.gif
KotekMK
Sorki ale ja dalej nie rozumiem znam podstawy html i tyle... Co to znaczy zakomentować?

Co do wersji nie wiem czy znajdę mam inną działającą ale starszą. Chciałem coś nowszego jak nie wyjdzie to trudno ale widziałem na innych forach że zdarzały się już takie problemy i nie ma rozwiązania na forum. patrzałem na forum.joomla.pl
dk1342
znajdujesz linie 80 i przed nią dodajesz //
KotekMK
ok sprawdzę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.