Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [szukam] kogoś, kto mi wykona portal (PHP, SQL)
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
lookingfor
Witajcie,

Szukam chętnego, który wykona mi mój portal w PHP i SQL. Jednorazowe zlecenie + ew, późniejsze grzebanie jeśli będę miał jakieś zachcianki. Można dostosować gotowca lub wykonać wszystko od podstaw. Sam jestem programistą (i z zawodu i z wykształcenia) więc się na pewno dogadamy.

Robię zdjęcia, i chcę je dawać na WWW. Zjęcia obrabiam, wycinam. Zdjęcia mają swój tytuł i podpis. Ma z tego być baza danych tytułów, możliwość wyszukiwania po tytule i podpisie. Fajnie, gdyby jakiś moduł administratora sam pomniejszał mi zdjęcia do uniwersalnego rozmiaru, ale jak nie to mogę to robić ręcznie.

Możliwość zapisania się na newsletter i otrzymywanie powiadomień, że dodałem nowe zdjęcia

Uaktualnianie spisu oraz informacji "fotek w serwisie tyle a tyle, ostatnia modyfikacja wówczas a wówczas"

Mam już tę stronę, którą sobie daaaawno temu napisałem, ale wymaga ona ode mnie bardzo dużo manualnych prac, chciałbym jak najwięcej mieć zautomatyzowane - a nie mam czasu grzebać w kodzie.

CZYLI: GALERIA ZDJĘĆ + BAZA DANYCH

Kontakt na emailadresse /zawijacz/ wp /kropka/ pl

czekam na kontakt, pozdrawiam
Piotr
ViX
Piotrze, skoro jesteś programistą to dlaczego wolisz komuś zapłacić zamiast samemu zrobić takie portal?
lookingfor
Witam,

dziękuję bardzo. Otrzymałem na tyle ofert, że na pewno już sobie kogoś wybiorę, jeszcze raz Wam dziękuję.

Odpowiadając na pytanie ViX-a: mam tyle pracy zawodowej i obowiązków w domu jako ojciec, że niestety nie mam czasu się zająć swoją stroną. Tu wogóle nie jest potrzbne ani to pytanie - ani moja odpowiedź, gdyż od pokoleń jest znany "fenomen szewca bez butów".

pozdrawiam
Piotr
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.