Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Subkategorie
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Włóczykij
Witam chciałbym aby moja strona posiadała SUBKATEGORIE, jako że kompletnie raczkuję a szczegółowo czołgam się w PHP prosiłbym o modyfikacje w skrypcie, który zamieszczę. Również prosiłbym o mały tutek odnośnie tworzenia Kategorii+subkategorie

• admin/pages/arguments/index.php /Odpowiada za tworzenie Kategorii z Panelu Administracyjnego/
  • admin/pages/articles/index.php /Odpowiada za tworzenie artykółów z Panelu Administracyjnego/
  • pages/articles/index.php /Odpowiada za wyświetlanie artykułów/
Pobierz plik
wklej.org

piotrooo89
myślę że pomyliłeś działy, gotowe rozwiązania to inny dział. aha i w dobrym tonie było by umieszczenie kodu np na wklej.org bo nie każdy będzie chciał ściągaś nieznane pliki na swojego kompa.
Włóczykij
Cytat(piotrooo89 @ 10.05.2009, 20:59:46 ) *
myślę że pomyliłeś działy, gotowe rozwiązania to inny dział. aha i w dobrym tonie było by umieszczenie kodu np na wklej.org bo nie każdy będzie chciał ściągaś nieznane pliki na swojego kompa.

nr. 89150 zrobione smile.gif
potreb
Gotowe rozwiązania. Nie wiem kto się może połapać w tym kodzie, poszukaj na forach cms-a którego posiadasz i kurs php.
Włóczykij
Cytat(potreb @ 10.05.2009, 21:17:10 ) *
Gotowe rozwiązania. Nie wiem kto się może połapać w tym kodzie, poszukaj na forach cms-a którego posiadasz i kurs php.

W najbliższym (czasie) ukażę się wersja nr. 5 memh portal, modyfikacje do nr. 4 zostały zaprzestane. Oczywiście będzie możliwość aktualizacji do najnowszej wersji, jednakże nie ma konkrtetnej daty wydania oprócz przybliżonego lata. Posiadam książkę PHP i MySQL trzecie wydanie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.