Witam chciałbym aby moja strona posiadała SUBKATEGORIE, jako że kompletnie raczkuję a szczegółowo czołgam się w PHP prosiłbym o modyfikacje w skrypcie, który zamieszczę. Również prosiłbym o mały tutek odnośnie tworzenia Kategorii+subkategorie
admin/pages/arguments/index.php /Odpowiada za tworzenie Kategorii z Panelu Administracyjnego/
admin/pages/articles/index.php /Odpowiada za tworzenie artykółów z Panelu Administracyjnego/
pages/articles/index.php /Odpowiada za wyświetlanie artykułów/
myślę że pomyliłeś działy, gotowe rozwiązania to inny dział. aha i w dobrym tonie było by umieszczenie kodu np na wklej.org bo nie każdy będzie chciał ściągaś nieznane pliki na swojego kompa.
Włóczykij
10.05.2009, 20:07:19
Cytat(piotrooo89 @ 10.05.2009, 20:59:46 )
myślę że pomyliłeś działy, gotowe rozwiązania to inny dział. aha i w dobrym tonie było by umieszczenie kodu np na wklej.org bo nie każdy będzie chciał ściągaś nieznane pliki na swojego kompa.
Gotowe rozwiązania. Nie wiem kto się może połapać w tym kodzie, poszukaj na forach cms-a którego posiadasz i kurs php.
Włóczykij
10.05.2009, 20:26:46
Cytat(potreb @ 10.05.2009, 21:17:10 )
Gotowe rozwiązania. Nie wiem kto się może połapać w tym kodzie, poszukaj na forach cms-a którego posiadasz i kurs php.
W najbliższym (czasie) ukażę się wersja nr. 5 memh portal, modyfikacje do nr. 4 zostały zaprzestane. Oczywiście będzie możliwość aktualizacji do najnowszej wersji, jednakże nie ma konkrtetnej daty wydania oprócz przybliżonego lata. Posiadam książkę PHP i MySQL trzecie wydanie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.