Zlece wykonanie strony z ogłoszeniami o prace. Posiadam już pocięty szablon, teraz pora na programiste.
Wiadomo co zawierają serwisy ogłoszeń o prace, wiec nie ma potrzeby się rozpisywać. Przykładowa funkcjonalość na wzór praca.info Nic nadzwyczajnego. Podgląd szablonu udostępniam po kontakcie.
Wymagania względem skryptu:
W pełni seo, niezasobozerny skrypcik
dynamiczne meta
mod_rewrite
recaptcha przy rejestracji
czystość kodu
Poza oczywistymi oczywistościami:
Umieszczanie ofert na wybrany przez siebie czas: 7/14/21 dni, po tym czasie usuwane z bazy, co zostaje poprzedzone przypominającym mailem do nadawcy, z prośbą o edycje czy też ponowienie.
Panel Admina z podstawowymi opcjami, jakie są wymagane w tego rodzaju serwisach.
Baza cv dostepna do przeglądania tylko dla pracodawców, którzy wypełnili pole z danymi firmy
Oferty osób szukajacych pracy, może przeglądać każdy (niezalogowani), jednak bez dostępu do cv
Cv dodawane przez użytkowników, przydzielane wybranej sobie branży
Mozliwosc wyróżnienia ofert przez admina
Pracodawcy maja możliwość dodania logo do oferty
przegladanie i dodawanie ofert wg kryteriów miasto/zawód
Mozliwość odpowiedzi na oferte zalogowanym użytkownikom.
+ inne, niewielkie dodatki
Proszę o oferty, odpowiem na kazdą i mam nadzieję, że znajde kogoś, na kogo będzie mnie stać i nie zostanie wykonana fuszerka

Jako kontakt proponuje pm, chciałbym móc ocenić umiejętności po profilu.
Pozdrawiam
Nieaktualne, znalazlem poprzez forum odpowiedniego czlowieka.
Pzodrawiam
Witam
Na ogłoszenie odpowiedział użytkownik Jarbi - Jakub R...cz. z Poznania, który zobowiązał się do wykonania strony w czasie 30 dni. Praca poprzedzona została zaliczką w wysokosci 500zł. Zlecenie nie zostało wykonane, jestem zbywany obiecankami a termin minął. Nie mam ani strony, ani zwrotu zaliczki, o co się upominałem.
Korespondencja została wydrukowana i jutro zostanie zgłoszone oszustwo. Raz juz zgłaszałem, wiec wiem jak sprawa wygląda.
Posta piszę jako przestrogę dla innych, Pan Jakub R..cz w Poznania nie wywiązuje się z umów.
Moderatorów proszę o nieusuwanie tamatu. Zawarłem w nim ogłoszenie którego sprawa się tyczy i jego widoczność w sieci jest bardzo ważna.
Pozdrawiam