Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Zlece] strona z ogłoszeniami o pracę
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
cudaszny
Witam
Zlece wykonanie strony z ogłoszeniami o prace. Posiadam już pocięty szablon, teraz pora na programiste.
Wiadomo co zawierają serwisy ogłoszeń o prace, wiec nie ma potrzeby się rozpisywać. Przykładowa funkcjonalość na wzór praca.info Nic nadzwyczajnego. Podgląd szablonu udostępniam po kontakcie.
Wymagania względem skryptu:
W pełni seo, niezasobozerny skrypcik
dynamiczne meta
mod_rewrite
recaptcha przy rejestracji
czystość kodu

Poza oczywistymi oczywistościami:
Umieszczanie ofert na wybrany przez siebie czas: 7/14/21 dni, po tym czasie usuwane z bazy, co zostaje poprzedzone przypominającym mailem do nadawcy, z prośbą o edycje czy też ponowienie.
Panel Admina z podstawowymi opcjami, jakie są wymagane w tego rodzaju serwisach.
Baza cv dostepna do przeglądania tylko dla pracodawców, którzy wypełnili pole z danymi firmy
Oferty osób szukajacych pracy, może przeglądać każdy (niezalogowani), jednak bez dostępu do cv
Cv dodawane przez użytkowników, przydzielane wybranej sobie branży
Mozliwosc wyróżnienia ofert przez admina
Pracodawcy maja możliwość dodania logo do oferty
przegladanie i dodawanie ofert wg kryteriów miasto/zawód
Mozliwość odpowiedzi na oferte zalogowanym użytkownikom.

+ inne, niewielkie dodatki

Proszę o oferty, odpowiem na kazdą i mam nadzieję, że znajde kogoś, na kogo będzie mnie stać i nie zostanie wykonana fuszerka smile.gif
Jako kontakt proponuje pm, chciałbym móc ocenić umiejętności po profilu.
Pozdrawiam

Nieaktualne, znalazlem poprzez forum odpowiedniego czlowieka.
Pzodrawiam

Witam
Na ogłoszenie odpowiedział użytkownik Jarbi - Jakub R...cz. z Poznania, który zobowiązał się do wykonania strony w czasie 30 dni. Praca poprzedzona została zaliczką w wysokosci 500zł. Zlecenie nie zostało wykonane, jestem zbywany obiecankami a termin minął. Nie mam ani strony, ani zwrotu zaliczki, o co się upominałem.
Korespondencja została wydrukowana i jutro zostanie zgłoszone oszustwo. Raz juz zgłaszałem, wiec wiem jak sprawa wygląda.
Posta piszę jako przestrogę dla innych, Pan Jakub R..cz w Poznania nie wywiązuje się z umów.

Moderatorów proszę o nieusuwanie tamatu. Zawarłem w nim ogłoszenie którego sprawa się tyczy i jego widoczność w sieci jest bardzo ważna.
Pozdrawiam
piotrooo89
jak nie podpisałeś żadnej umowy to możesz sobie.
cudaszny
Wiem ze w wielu serwisach panuje zwyczaj, iz po poszkodowanym jezdzi sie bardziej niz po oszuscie, ale prosze to sobie darować. Raz odzyskałem pieniadze w ten sposob i to fakt. To co piszesz to domysly, wiec rzeczy zbedne w temacie.
Prosze nie robic offtopu.
nospor
Cytat
iz po poszkodowanym jezdzi sie bardziej niz po oszuscie
no przeciez nie pojechal po tobie. Napisal ci jedynie, ze bez umowy nie masz szans. Jakie to jeżdzenie?

Cytat
Raz odzyskałem pieniadze w ten sposob i to fakt
No widzisz, piotroo sie pomylil. masz kontr argument. na tym polega dyskusja.
twoj raport zamykam bo "glupich komentarzy" tu nie widzę.
cudaszny
No coż, może nieco przesadziłem z tonem, ale paść ofiarą oszustwa nie jest miło i nerwy są wrażliwe. Post też nie zostal napisany dla dyskusji, tylko w celu ostrzeżenia użytkowników przed korzystaniem z usług osobnika Jarbi a jeśli ktoś chce się tu wypowiedzieć, to najlepiej sam Jarbi, nie osoby które nie są ze sprawą związane. Dlatego prosiłem o zamknięcie tematu
Pozdrawiam.
Ciupaska
Nie wpłaca się zaliczek, zaliczkę można wpłacić firmie która jest znana i oferuje wysoką jakość usług. A nie ludziom których się nie zna. Tak czy inaczej jednak nie wahał bym się ani minuty ze zgłoszeniem sprawy na policję.
nospor
Cytat
Dlatego prosiłem o zamknięcie tematu
A tego w raporcie nie bylo. Skoro takie twoje zyczenie.... winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.