Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nasza klasa
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Atomix
Nsapisalem taki skrypt

1. <?php
  2.  
  3.  
  4. if(!isset($_SESSION['count'])){
  5.  $_SESSION['count'] = 0;
  6. }
  7.  
  8. $c = $_SESSION['count']++;
  9.  
  10. ?><head>
  11. <META http-equiv="refresh" content="1">
  12. </head>
  13. <table background="http://nasza-klasa.pl/profile/900<?php echo $c ?>">
  14. </table>

i po pewnym czasie jest
Serwery są przeciążone…

Prosimy spróbować ponownie za około 58251 sekund…

mozecie mi pomoc to obejsc questionmark.gif
pyro
A co chcesz zrobić z tym botem do naszej klasy?
kajzur
Jak on niby ma działać?
Atomix
chcę zebym odwiedzalo jak najwiecej osob z mojego profilu ale jest blokada jakas i wyskakuje

Serwery są przeciążone…

Prosimy spróbować ponownie za około 58251 sekund…
erix
Po to jest blokada, aby obowiązywała. Z tego, co wiem, NK jest zabezpieczona przed takimi praktykami. tongue.gif
FireMan
Cytat(erix @ 2.07.2009, 15:38:49 ) *
Po to jest blokada, aby obowiązywała. Z tego, co wiem, NK jest zabezpieczona przed takimi praktykami. tongue.gif

Nie prawda. AtomX dobrze kombinujesz cool.gif . Ja takie coś w Visual Basic zrobiłem i hulało ładnie. Wszystko da rady a NK nie ma jakiegoś zabezpieczenia bo to po prostu odwiedzanie ludzi tongue.gif .
wookieb
Cytat(FireMan @ 3.07.2009, 12:46:27 ) *
Wszystko da rady a NK nie ma jakiegoś zabezpieczenia bo to po prostu odwiedzanie ludzi tongue.gif .

TO już jest. I pochodzi z naszego forum. Nazywa się "antydebilizm spamowy". Wystarczy ci taka odpowiedź?
Nie pomagamy w spamie ani nabijaniu liczników. I tyle na ten temat.
FireMan
Cytat(wookieb @ 3.07.2009, 12:49:17 ) *
TO już jest. I pochodzi z naszego forum. Nazywa się "antydebilizm spamowy". Wystarczy ci taka odpowiedź?
Nie pomagamy w spamie ani nabijaniu liczników. I tyle na ten temat.

To nie jest spam ani nabijanie liczników tongue.gif
wookieb
A co mnie to obchodzi, obejście jednego z zabezpieczeń krokiem dalej w stronę spambotów.
Cytat
chcę zebym odwiedzalo jak najwiecej osob z mojego profilu

Po co? Nowa era spamowania? Odwiedzanie wszystkich profilów = uniemożliwienie obejrzenia chociaż jednego z ostatnich odwiedzających. Krok dalszy, niech więcej osób będzie tak robić to nigdy nie dowiesz się kto cię odwiedził = uciążliwość takiej czynności.
Nie widać sensownego argumentu przemawiającego za dobrym celem powyższego zadania dlatego nie widze sensu dalszej pomocy. Chce się robić głupoty to trzeba wysilić inteligencję, żeby głupote zrealizować i raczej bym nie liczył na dalszą pomoc w rozwiązanie tego problemu.
FireMan
To nie jest omijanie zabezpieczeń LOL haha.gif To jest zwykle odwiedzanie profili typu wchodzisz w profil nieznajomego i to jest LEGALNE co nie.
wookieb
Wysyłanie wiadomości użytkownikom też jest legalne. Co z tego, że są one niechciane przez odbiorce.
FireMan
Kto tu mówi o wysyłaniu wiadomości tongue.gif Odwiedzasz profil gościa i się mu wyświetla kto go odwiedził proste i BARDZO skuteczne (i legalne).
kajzur
Zakładając że profil jest fikcyjny, i reprezentuje on jakąś strone, to całkiem fajna reklama tongue.gif
FireMan
Cytat(kajzur @ 3.07.2009, 13:06:50 ) *
Zakładając że profil jest fikcyjny, i reprezentuje on jakąś strone, to całkiem fajna reklama tongue.gif

Dokładnie tongue.gif i nic Ci nie zrobi NK Admin bo jest wiele takich kont nawet z bardzo znanymi stronami i one też tak robią tongue.gif
Spawnm
Nie pomagamy w spamowaniu.

Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.