Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP][HTML][CSS] Problem!
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
lukasz9646
Mam problem. Na mojej stronie korzystam z instrukcji
switch do wyświetlania podstron. Chciałbym zrobić na niej np. forum. I
tu pojawia się problem. Bo jeśli zrobię np tak:
Kod
<?php
...
case 'forum'{
include('forum/index.php');
break;
...
?>

to wyświetlę główną stronę forum, ale co dalej?
Kiedy użytkownik kliknie na jakiś link to otworzy mu samo forum bez
reszty strony(tak jakby inną już zupełnie stronę).
Chciałbym z tej strony zrobić taki mini portal społecznościowy, a bez
tego mi się napewno nie uda. Chyba, że macie jakiś inny pomysł na
podstrony?
Będę bardzo wdzięczny za wszelkie rady.
Pozdrawiam.
ayeo
Witam!

Jesteś nowy więc nie zamknę CI tematu. Jednak proszę popraw tytuł! To jest forum, każdy wie, że masz problem jak zakładasz temat tongue.gif Temat powinien opisywać czego Twój problem dotyczy.

Pozdrawiam!
sadistic_son
To już zależy od konstrukcji linków na podstronach. Jeśli te podstrony nie są Twojego autorstwa i nie masz wpływu na ich treść to nie sądzę żeby dało się 'zatrzymać' je na Twojej stronie. Natomiast jeśli np to forum.php jest Twoim plikiem to da się to zrobić bez problemu, właściwie jeśli tak właśnie jest to nie rozumiem w czym masz problem.
lukasz9646
Dobra. Ale jak umieszczę plik forum.php to przecież skrypty takowe nie mają tylko jednego pliku i jak np. kliknę na jakiś temat to otworzy się bez reszty strony...
ayeo
Witam!
Zignorowałeś moją prośbę więc temat zamykam.  Regulamin forum służy zachowaniu porządku co umożliwia odnalezienie użytkownikom interesujących ich informacji. Twój tytułjest całkowicie pozbawiony sensu (szczegóły w moim poprzednim poście w tym wątku). Co do tagów to nie mam pojęcia po co dodałeś CSS i HTML....  

Pozdrawiam!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.