Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat]Poszukuje programu do formularzy [PHP]
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Gregory.
Witam,

Załóżmy, że mam taki formularz:
  1. <table border="0">
  2. <tr>
  3. <td align="right">Imię i nazwisko</td>
  4. <td><input type="text" name="imie" style="width: 250px" class="ramka"/></td>
  5. </tr>
  6. <tr>
  7. <td align="right">Adres e-mail</td>
  8. <td><input type="text" name="email" style="width: 250px" class="ramka"/></td>
  9. </tr>
  10. <tr>
  11. <td align="right">Treść wiadomości</td>
  12. <td><textarea name="tresc" style="width: 250px; height: 100px" class="ramka"/></textarea></td>
  13. </tr>
  14. <td> </td>
  15. <td><input type="submit" name="submit" value="Wyślij wiadomość"/></td></form>
  16. </table>

Zadaniem programu było by nadanie funkcjonalności temu formularzowi.
Fifi209
Funkcjonalności ? Co ma dokładniej robić? Tworzyć skrypt php? Wątpię, że coś takiego jest, gdyż każdy przypadek jest jakby "oddzielny" np. co innego wykonuje skrypt logowania a co innego ten do dodawania newsów.
sztosz
@fifi209: Nie świruj co? Najpierw przeczytaj dokładnie posta. ~Gregory. Chce prosty formularz do wysyłania maili.
Fifi209
Cytat(sztosz @ 16.08.2009, 21:25:24 ) *
@fifi209: Nie świruj co? Najpierw przeczytaj dokładnie posta. ~Gregory. Chce prosty formularz do wysyłania maili.

Temat: "Poszukuje programu do formularzy [PHP]"
Cytat: "Zadaniem programu było by nadanie funkcjonalności temu formularzowi. "

Więc nie gadaj mi, że ja świruję. Bo jeżeli chciałby skrypt to umieściłby w dziale gotowe rozwiązania -> szukam.
Fishu
Zrozumiałem z tego tematu tyle, że chcesz przekazywać ten formularz do php, lecz gdzie, do bazy ? Napisz dokładniej o co chodzi - chyba, że tylko ja nie kumam winksmiley.jpg
btw. jak poprzednicy zauważyli, zły dział.

P.S. jeżeli chcesz się dowiedzieć jak odbierać formularze w php, poświęć trochę czasu na poczytanie kursu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.