Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tworzenie stron www.
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
KrzysiekKCN
Witam, nazywam się Krzysztof Marcinowski. Tworzę strony internetowe oparte na kaskadowych arkuszach stylu (CSS) z elementami FLASHA, zajmuję się aktualizacją obecnych stron www (Poprawa ich grafiki, skryptów oraz skrócenie kodu) oraz ich administracją w razie potrzeby.
Mogę pomóc w wyborze taniego i szybkiego serwera hostingowego oraz załatwiać wszelkie formalności.

Więcej informacji oraz moje projekty na stronie:
http://krzysiekkcn.xt.pl/

Jeżeli są państwo zainteresowani moją ofertą proszę o kontakt na e-mail: „krzysztof_marcinowski@o2.pl”

Pozdrawiam Krzysztof Marcinowski.
linx
Nie żebym się czepiał, ale strony ktore masz w porfolio chyba się rozjechały (np. w IE8). Chyba że tak ma być.

Pozdra.
scanner
Proponuje podnieść poziom własnej strony i zamieszczonych na niej treści zanim zaczniesz się ponownie reklamować.
Już na wstępnie widać źle spozycjonowane marque a kwiatki w stylu
Cytat
Posiadanie strony internetowej to wielki duża szansa na rozbudowanie firmy po przez świat internetu.
zniechęcą każdego potencjalnego klienta.
KrzysiekKCN
Tak więc nie chce zaśmiecać forum nowymi tematami, a skoro już ten mam to go wykorzystajmy..
Otóż poprawiłem stronę, oraz zmieniłem troszeczkę treść. Co jeszcze byście mi poradzili?
Co zmienić co dodać? Jak zmienić treść?
pyro
Cytat(KrzysiekKCN @ 29.08.2009, 21:14:32 ) *
Tak więc nie chce zaśmiecać forum nowymi tematami, a skoro już ten mam to go wykorzystajmy..
Otóż poprawiłem stronę, oraz zmieniłem troszeczkę treść. Co jeszcze byście mi poradzili?
Co zmienić co dodać? Jak zmienić treść?

Tak sobie przeglądam forum szukając współpracowników no i zajrzałem na Twoją stronę... pytasz co `byśmy` poradzili? Ja bym Ci proponował najpierw naukę tworzenia stron WWW. Ta, na którą wszedłem kompletnie sie rozsypała, zawiera błędy i jest brzydka. Wygląda też nie najlepiej.

Nie chcę, żeby zrozumiano to jako złośliwy komentarz, ale jako radę. Jak weźmiesz od kogoś zlecenie na umowę i ten ktoś zobaczy co Ty `tworzysz` lub czego `nie tworzysz` to może być mniej przyjemne dla Ciebie.
Pawel_W
dodam, że strona słabo zabezpieczona winksmiley.jpg

wystarczy lekko podmienić adres i proszę:
Cytat
Warning: main(pl/error.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /homez.301/krzysiekz/www/index.php on line 96

Warning: main() [function.include]: Failed opening 'pl/error.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /homez.301/krzysiekz/www/index.php on line 96

a stopki nie komentuję winksmiley.jpg
Cytat
Warning: main(0895858149e0310fdf8559.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /homez.301/krzysiekz/www/index.php on line 187

Warning: main() [function.include]: Failed opening '0895858149e0310fdf8559.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /homez.301/krzysiekz/www/index.php on line 187

nie chcę zapeszać, ale do robienia stron powinieneś za jakieś 3-4 lata wystartować winksmiley.jpg
phpion
http://www.krzysiekkcn.pl/?body=../index

PS:
Cytat
A może wybrałeś domenę ale nie wiesz czy udźwignie ciężar twojej strony?

WTF? blinksmiley.gif
Pawel_W
Cytat(phpion @ 29.08.2009, 21:59:23 ) *

o to mi chodziło haha.gif
bim2
Cytat
Za każdy wykonany projekt nie muszą państwo płacić.

To ja zamawiam kopię gmail.com smile.gif
Quantum
naucz się jakiegoś frameworka (kohana, cakephp, zend, symfony, agavi) i na nim stawiaj strony, a przede wszystkim portfolio haha.gif naucz się dobierać dobre schematy kolorów, czcionki web 2.0, to wszystko ma ze sobą współgrać. Musisz przykuć uwagę potencjalnego klienta, a jak na wstępie leci jakiś marquee to sorry, ale.. winksmiley.jpg
Ociu
To była oferta, a nie prośba o ocenę strony.
Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.