Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat]wykonanie Layout
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
bartek6949
Witam poszukuje osoby chetnej do wykonania (niestety nieodpłatnie) szablonu gry via www ktora znajduje sie pod adresem
host1: http://www.supergra.unl.pl/
host2: http://www.nowagra.ugu.pl/
login:testowe
haslo:testowe
layout musial by miec podobny ukal .Wzamian za to umieszcze link do twojej strony lub baner na czas okolo roku lub link na na stopce strony do czasu zmiany wygladu strony.
(wiem ze nie popolsku ale mysle ze zrozumiecie)
Prosze aby osoby niezinteresowane nic niepisały.
drake88
Link? ^^
To może najpierw przyznaj, ile ta strona ma odsłon dziennie 0_o
bartek6949
Sam niewiem napewno nie wiele poniewaz sama gra jest narazie malo sławna poniewaz od niedzieli znajduje sie w internecie.
AxZx
Cytat(bartek6949 @ 26.08.2009, 22:49:46 ) *
Sam niewiem napewno nie wiele poniewaz sama gra jest narazie malo sławna poniewaz od niedzieli znajduje sie w internecie.

nie wiem czy to moje słabe połączenie z netem jest przyczyną czy po prostu strony nie działają?
bartek6949
dzialaja na 100% bo przedchwila gralem i byly 2 osoby online.
Roenzo
Na darmowych hostingach wiele nie zdziałasz
bartek6949
jak bede mial nowy wyglad ktory zacheci do gry to wsadze na płatny
Wicepsik
Jeśli chcesz zrobić tą grę na poważnie to zainwestuj 100zł w prosty, ładny szablon albo chociaż ściągnij darmowy i przystosuj go do gry. Nikt nie będzie robić gry na której grają 2 osoby, a tobie może się znudzić po kilku tygodniach i gry nie będzie
Pawel_W
www.antonw.com jak kupisz taki szablon jak tam to nawet ja zagram haha.gif
bartek6949
Poszukuje odpowiedniego ale moze byscie mogli mi jakis poleci lub strone na ktorej moge szukac.
Pawel_W
google -> free game templates

większość z tych stron będzie pewnie zawierała templatki stron fanowskich, ale po przeróbce mogą służyć jako gra winksmiley.jpg
blooregard
Trzeci
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.