Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat]Php na stronie
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
David92
Cześć założyłem stronke i jak narazie wszystko tzn tabelki są na html, ponieważ php mało umiem a naprawde jak chce więcej info zrobic i nowe tabele to nie dam rady samym html i potrzebował bym wtyczki do mojego php-fusion których oczywiscie nie umiem zrobic bo mało znam php. Czy jes ktoś kto mógł by mi pomóc oczywiscie za free bo nie mam kasy aktualnie(jakbym mial to bym programiste zamówił) ta stronka to http://barsa.boo.pl
Jeżeli ktoś mógłby pomoc niech napisze mi na meil dawidek11992@gmail.com

Pozdro wszystkim:D
ptq
Nie żebym się czepiał, ale czego chcesz, bo nie bardzo rozumiem z tego bełkotu?

Chcesz aby napisać Ci coś w PHP bo nie dajesz sobie rady z tabelkami HTML ? dry.gif

Może się jeszcze się nie obudziłem, bo niedawno wstałem, ale ja rozumiem to tak:
"HTML jest zbyt trudny, trzeba to napisać w PHP", jakby miało ci to coś pomóc.

Chyba że widzi Ci się jakiś panel administracyjny do zarządzania wpisami w DB które potem mają być pokazywane w jakiejś formie na www.

Opisz się dokładniej, najlepiej napisz coś co będzie przypominało przynajmniej taką treść, aby zawierało konkrety jak to widzisz aby działało:
"Nie daje sobie rady z ręcznym pisaniem całej strony newsów, potrzebuje mieć możliwość zarządzania datami wygaśnięcia wpisu, dodawaniem wpisów, grupowaniem we własnoręcznie stworzonych kategoriach, wyświetlanie x najnowszych i spis kategorii (z ilością newsów na każda z nich przy nazwie)... ", taki opis da dużo więcej i osoba zainteresowana napisaniem kodu będzie wiedziała o co się dodatkowo zapytać by wiedzieć co stworzyć.

Ten temat przypomniał mi cosik więc zamieszczę tutaj.
Streszczenie mojej niedawnej rozmowy z klientem winksmiley.jpg
Klient: witam, potrzebuje programu partnerskiego na swoją stronę www (tu adres do strony z ogłoszeniami sprzedaży samochodów), ile to by kosztowało?
Ja: A na jakiej zasadzie ma działać program?
Klient: Nie wiem, nie orientuję się zbytnio, tak żeby zliczał ilość wystawionych ogłoszeń.
Ja: To się nazywa statystyka (tu zamieściłem strasznie niską cenę dobudowania tej malusiej funkcjonalności).
I klient się chyba obraził smile.gif
David92
Chodzi mi własnie o to zeby informacje ktore ja podam w panelu administracyjnym wyswietlały się na stronie w odpowiednim formacie np w tabeli:D

hmm no to prościej powiem tak chciałbym aby ktos zrobił mi wtyczki do php-fusion umożliwiające prowadzenie tabel statystyk np: top 10 strzelców, terminarz, tabela ligi, następny mecz, ostatni mecz:D i żeby się wyswietlało podobnie jak na mojej stronie ale zeby parzyste wiersze mialy inny kolor a nieparzyste inny biggrin.gif o to mi chodzi
z góry dzięki:d
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.