Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przetarg - WebAPI dla www.aukcje.fm
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Cenoniada
Witam,

Ogłaszam przetarg wewnętrzny na napisanie modułu WebAPI który umożli szybkie i masowe dodawanie oraz pobieranie aukcji w aukcje.fm z takich źródeł jak XML, CSV, ze stron WWW lub z innych dowolnych źródeł jak i również poprzez przesyłanie danych na konto FTP.

Przykład podobnego narzędzia :

http://www.swistak.pl/out/wsdl/wsdl.html

Oferowaną cenę i termin proszę wysyłać na aukcje_fm@o2.pl

Termin zakończenia przetargu to 15 września 2009.
Wygrywa najniższa oferta.

Pozdrawiam
Administrator
AUKCJE FM

mike
A może byś tak przedstawił oczekiwania dotyczące funkcjonalności. Bo na takie żenujące spisanie funkcji:
Cytat(Cenoniada @ 10.09.2009, 12:14:14 ) *
Ogłaszam przetarg wewnętrzny na napisanie modułu WebAPI który umożli szybkie i masowe dodawanie oraz pobieranie aukcji w serwisie aukcyjnym z takich źródeł jak XML, CSV, ze stron WWW lub z innych dowolnych źródeł jak i również poprzez przesyłanie danych na konto FTP.

Można odpowiedzieć:
Cytat
100 PLN*

* - cena może w każdej chwili dowolnie się zmienić po dostarczeniu szczegółowej specyfikacji
mike
Cytat(Cenoniada @ 10.09.2009, 12:46:57 ) *
Liczę na osobę która będzie wiedziała co robić, że tak powiem.
To zlecający nie wie co zleca? Przykre i śmieszne.
Oferta jest bardzo mało poważna.
nrm
@mike: nie ma co się unosić, chyba każdy doświadczony w ten branży wie, że takie oferty należy omijać z daleka winksmiley.jpg Chyba nie ma nic gorszego niż klient typu "a pan mi zrobi takie samo jak ma X" winksmiley.jpg Poza tym to zawsze sugeruje klienta typu "dla doświadczonego programisty to góra godzina" tongue.gif a wiadomo czym to skutkuje winksmiley.jpg
emp
Cytat(Cenoniada @ 10.09.2009, 11:14:14 ) *
Wygrywa najniższa oferta.

Z takim podejściem najlepiej zamieścić ofertę na Zlecenia przez net na pewno znajdzie się ktoś kto to zrobi za 20 złotych
Proszę nie liczyć że jakiś profesjonalista odpowie na nieprofesjonalne ogłoszenie, ale nie ma się czym martwić amatorów jest dużo i zrobią to dużo taniej, a różnica w jakości będzie żadna guitar.gif
pyro
Ludzie... tudzież @mike, @emp, najgorzej to robicie wdając się w dyskusję. Każdy szanujący się programista wie, że ma omijać tego typu oferty z daleka, a jak znajdzie się ktoś bez umiejętności i się podejmie, to @Cenoniada będzie się z nim użerał. Generalnie wystarczyłoby zwrócenie uwagi w pierwszym poście i tyle.
dr_bonzo
Przetarg polega na wybraniu najnizszej CENY. Reszta parametrow oferty nie jest istotna, nie?
pyro
Cytat(dr_bonzo @ 10.09.2009, 22:52:05 ) *
Przetarg polega na wybraniu najnizszej CENY. Reszta parametrow oferty nie jest istotna, nie?

@dr_bonzo, czy to ironia? Mam nadzieję, że tak (na to wygląda), ale jeśli nie, to w życiu głupszej rzeczy nie słyszałem.

ps. ale oooops... chyba sam się wdaję w dyskusję. W tym momencie ja się tutaj wyłączam.
Spawnm
Dobra , kończymy dyskusję. Chętni niech piszą maile .
A ty Cenoniada Uważaj co mówisz.
mike
Cytat(Cenoniada @ 10.09.2009, 22:23:42 ) *
Po co jacyś idioci tu wpisują jakieś bzdety? Zawiść?
Odbieram przytyk o idiotach i skoro wywołałeś mnie do odpowiedzi to odpowiadam.
Odpisałem nie z zawiści tylko z poczucia obowiązku, że takich tępaków i baranów jak Ty należy wytykać palcami a ich "oferty" piętnować.
Cenoniada
Nieaktualne, dziękujemy za zgłoszenia, wybrano jedną ofertę.

Pozdrawiam
Admin
AUKCJE FM
/ciach/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.