Cytat(SHiP @ 22.09.2009, 18:27:51 )

Hmm każde odwołanie się do nieistniejącego pliku powoduje przekierowanie na zawirusowaną stronę ;]. Zmień to...
Wina hostingu - już do nich napisałem.

PS: w tym sklepie -
http://www.aura.szczecin.pl w index.php w 6 linijce masz błąd w htmlspecjalchars()

Był tylko chwilę - poprawiałem to, co zauważył Spawnm.

OK jeśli chcesz dziure

to masz sklep podatny na SQL INJECTION
Któryś raz to już słyszę i nie widzę jak. Po to ten konkurs. Żeby mi otworzyć oczy na to, co robię źle. Skoro twierdzisz, że jest możliwy taki atak to go przeprowadź.
Cytat(nospor @ 22.09.2009, 20:17:21 )

Dowciapny jestes.... najpierw poprawiłeś błędy a potem walisz byśmy cię zhakowali i udajesz jeszcze wielkie oburzenie... normalnie gryps się ciebie trzyma niesamowity.
Co do dowciapnośni - przypomniał mi się stary kawał, ale nie będę go opowiadał, bo pewnie wszyscy znają.
Poprawiłem następujące błędy - sprawdzanie formularza kontaktowego na homepage - w dużej mierze przez wiadomości, które wysyłali użytkownicy testując to w poprzednim temacie. Poprawiłem również błąd, który znalazł Spawnm w tym temacie. Nic więcej nie poprawiałem.

No ale muszę Cię zasmucić. XSS poprawiłeś ale sql injection jak było tak jest.
Tak? Pokaż. Nie wierze.

Gdzie? Poszukaj sam. Jakbyś na początku na PW poprosił to bym ci za darmo powiedział co masz nie tak. Ale tymi 12 złotymi i wielkim oburzeniem to mnie rozbroiłeś... negatywnie.
Szukałem. Nie jestem w stanie znaleźć możliwości sql injection, nawet znając i widząc skrypt. Po to ten konkurs. Mówicie, że strona nie jest zabezpieczona pod tym względem, a nie pokazujecie. Jak na razie są to tylko puste słowa.
A nie zapytałem w PW na początku, bo wcześniej ten sam błąd zauważył Spawnm. Do niego napisałem i chciałem poprawić, ale okazało się, że nie mam czego.
Pokażcie klasę, pokażcie możliwość włamania robiąc to. Na razie ostrzymy sobie tylko języki.
I jeszcze raz podziękowania dla Spawnm.